V-hals

V-hals V-hals

Uniek is onze collectie met V-hals T-shirts voor onder je overhemd. De V-hals t-shirts bieden we aan in meerdere soorten en maten. Een basic V-hals T-shirt, medium V-hals T-shirt en een T-shirt met diepe V-hals. De één wil dat zijn v-hals t-shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedere man heeft wel een aantal v-hals T-shirtsjes in zijn garderobe liggen voor warme dagen. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie V-hals T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

V-hals

Uniek is onze collectie met V-hals T-shirts voor onder je overhemd. De V-hals t-shirts bieden we aan in meerdere soorten en maten. Een basic V-hals T-shirt, medium V-hals T-shirt en een T-shirt met diepe V-hals. De één wil dat zijn v-hals t-shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedere man heeft wel een aantal v-hals T-shirtsjes in zijn garderobe liggen voor warme dagen. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie V-hals T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm.

Voor liefhebbers van V-hals T-shirts
De dieptes van alle V-hals T-shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd, trui of polo een T-shirt kunt matchen. Slimme T-shirts met een slimme uitgekiende V-hals.

  • 1 knoopje van je overhemd open: het basic V-hals T-shirt
  • 2 knoopjes van je overhemd open: het medium V-hals T-shirt
  • 3 knoopjes van je overhemd open: het diepe V-hals T-shirts

Perfecte V-hals T-shirts voor onder je overhemd
Geperfectioneerde V-hals T-shirts voor onder je overhemd. Onze Basic V-hals T-shirts, Medium V-hals T-shirts en Deep V-hals T-shirts zijn perfect afgemeten voor onder je overhemd met 1, 2 of zelfs 3 knoopjes open. En toon je juist graag je T-shirts onder je overhemd dan is het Basic V-hals T-shirt of Basic Round T-shirt de beste keus.

V-hals T-shirts: in alle maten en kleuren
De V-hals T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL. Onze v-hals T-shirts zijn beschikbaar in verschillende mooie en volle kleuren.

V-hals T-shirts voor alle mannen online kopen en bestellen

Extra zacht én extra lang
Onze V-hals T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. Onze V-hals T-shirts zijn er in alle kleuren en maten.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek
Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemakt. Lekker V-hals T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft!

ShirtsofCotton T-shirts: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze T-shirts zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoentsoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed extra lang T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

ShirtsofCotton V-hals T-shirts voor alle mannen eenvoudig online bestellen

V-hals sT-shirts • Ronde Hals T-shirts • ShirtsofCotton® T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts