T-shirts met ronde hals

Ronde hals Ronde hals

Ronde hals T-shirts / Crew neck T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal crew neck T-shirtsjes in zijn garderobe voor onder een overhemd of trui. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie ronde hals T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

T-shirts met ronde hals

Ronde hals T-shirts / Crew neck T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal crew neck T-shirtsjes in zijn garderobe voor onder een overhemd of trui. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie ronde hals T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm.

Voor de liefhebbers van een T-shirt met een ronde hals
ShirtsofCotton heeft heerlijke T-shirts met een ronde hals in alle maten en kleuren. Met een uitgekiende hals (boord) die perfect aansluit bij de nek en voldoende ruimte overlaat. De ronde hals T-shirts hebben een schone en degelijke uitstraling waarbij de nek wordt geaccentueerd: de T-shirts zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is.

Wat zijn Crew Neck T-shirts?
Een crew neck is een type shirt dat een ronde neklijn (ronde hals) heeft zonder kraag. Crew neck T-shirts worden vaak samen gedragen met andere kleding zoals een overhemd, polo of trui. Crew neck T-shirts zijn in 1932 ontwikkeld als speciale onderkleding voor de 'American Football' spelers: het neemt voldoende zweet op bij het sporten en belangrijker nog is het voorkomen van schaafwonden op de schouders en nekrand (door de beschermende pads en kleding). Het Amerikaans leger heeft de crew neck T-shirts kort daarna overgenomen ("Gob shirt").

Liever een T-shirt met een ronde hals?
T-shirts met een ronde hals worden van oudsher gedragen door mannen. De ronde nek is in de jaren '40 en '50 overgenomen door verschillende instanties - overgekomen uit de Verenigde Staten. T-shirts met een ronde hals zijn populair vanwege een (volledig) schone uitstraling waarbij de nek wordt geaccentueerd, de T-shirts zien er netjes uit en absorbeert daarnaast ook voldoende zweet. T-shirts met een ronde hals worden voornamelijk gedragen onder een overhemd of trui - en vaak genoeg als casual shirtje.

Extra zacht én extra lang
Onze ronde hals / crew neck T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. Onze ronde hals T-shirts zijn er in alle kleuren en maten.

Ronde hals of crew neck T-shirts speciaal voor alle mannen en makkelijke online te bestellen

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek
Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemakt. Ronde hals / crew neck T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft!

ShirtsofCotton T-shirts: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de rond hals / crew neck T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze T-shirts zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoentsoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

Heerlijke T-shirts met een ronde hals (crew neck T-shirts) makkelijk online kopen voor alle mannen

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts