Ronde Hals T-shirts

Ronde Hals T-shirts Ronde Hals T-shirts

Ronde hals T-shirts of Crew neck T-shirts van ShirtsofCotton voor heren online. Een "ronde hals T-shirt" is een T-shirt waarbij de hals rond is uitgesneden. Iedere man heeft een aantal ronde hals T-shirts in de kast liggen. Het is dan ook een must-have in de kledingkast. Ronde hals T-shirts van ShirtsofCotton zijn ideaal voor in de zomer of om onder een overhemd of trui te dragen. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie ronde hals T-shirts. De T-shirts zijn speciaal ontworpen voor alle mannen. Heren T-shirts met ronde hals van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle Ronde hals T-shirts online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Ronde Hals T-shirts

Ronde hals T-shirts of Crew neck T-shirts van ShirtsofCotton voor heren online. Een "ronde hals T-shirt" is een T-shirt waarbij de hals rond is uitgesneden. Iedere man heeft een aantal ronde hals T-shirts in de kast liggen. Het is dan ook een must-have in de kledingkast. Ronde hals T-shirts van ShirtsofCotton zijn ideaal voor in de zomer of om onder een overhemd of trui te dragen. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie ronde hals T-shirts. De T-shirts zijn speciaal ontworpen voor alle mannen. Heren T-shirts met ronde hals van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle Ronde hals T-shirts online.

ShirtsofCotton ronde hals T-shirts: geschikt voor elke gelegenheid

T-shirts met een ronde hals voor heren

ShirtsofCotton heeft heerlijke T-shirts met een ronde hals in alle maten en kleuren. Met een uitgekiende hals (boord) die perfect aansluit bij de nek en voldoende ruimte overlaat. De ronde hals T-shirts hebben een schone en degelijke uitstraling waarbij de nek wordt geaccentueerd. De T-shirts zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is.

ronde hals tshirts voor heren online

Wat zijn ronde hals T-shirts?

Een ronde hals, O-hals of crew neck is een type T-shirt dat een ronde neklijn (ronde hals) heeft zonder kraag. Ronde hals T-shirts worden vaak samen gedragen met andere kleding zoals een overhemd, polo of trui. De ronde hals T-shirts zijn in 1932 voor het eerste gemaakt. En is destijds bedoeld als speciale onderkleding voor de 'American Football' spelers: het neemt voldoende zweet op bij het sporten. Daarnaast en veel belangrijker: de ronde-hals T-shirts voorkomen schaafwonden op de schouders en nekrand (door de beschermende pads en kleding). Het Amerikaans leger heeft de crew neck T-shirts kort daarna overgenomen ("Gob shirt").

Een wit T-shirt met een ronde hals

T-shirts met een ronde hals worden van oudsher gedragen door mannen. De eerst kleur was wit. De witte T-shirts met ronde nek is in de jaren '40 en '50 overgenomen door verschillende instanties - overgekomen uit de Verenigde Staten. Witte T-shirts met een ronde hals zijn populair vanwege een (volledig) schone uitstraling waarbij de nek wordt geaccentueerd.

Extra zacht én extra lang

Onze ronde hals / crew neck T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen. En dat zit heerlijk. De T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. Onze ronde hals T-shirts zijn er in alle kleuren en maten.

Voordelen ronde hals T-shirts van ShirtsofCotton

De online T-shirts met ronde hals van ShirtsofCotton hebben voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld T-shirts met lange mouwen. Hieronder een lijstje met de belangrijkste voordelen:

  • Ronde hals T-shirts zijn luchtdoorlatend
  • Ronde hals T-shirts zijn perfect voor in de zomer
  • Ronde hals T-shirts zitten goed onder een overhemd

Ronde hals of crew neck T-shirts speciaal voor alle mannen en makkelijke online te bestellen

Ronde hals heren T-shirts met stijl

T-shirts met ronde hals van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirts met ronde hals.

T-shirts met ronde hals voor mannen online kopen

Alle shirts met ronde hals zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste ronde hals shirts en kleding koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Innovatie: Continue verbeteren

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker, sterker en zekerder in onze T-shirts. En een goed T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - gun jezelf kwaliteit.

Heerlijke T-shirts met een ronde hals (crew neck T-shirts) makkelijk online kopen voor alle mannen

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts