Tanktops

Tanktops Tanktops

Tanktops van ShirtsofCotton voor alle mannen. Unieke Tanktops ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde tops voor heren met een beetje extra stof aan de onderkant. De tanktops gaan lang mee en zijn extra zacht. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Tanktops

Tanktops van ShirtsofCotton voor alle mannen. Unieke Tanktops ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde tops voor heren met een beetje extra stof aan de onderkant. De tanktops gaan lang mee en zijn extra zacht.

Voor de liefhebbers van Tanktops
De extra lange Tops voor heren zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit als de Shirts van ShirtsofCotton. Heerlijk zacht en comfortabel. De shirts hebben een diepe ronde hals en is mooi weggesneden voor extra ruimte en comfort. Daarnaast is er voldoende ruimte zodat het schouderblad goed kan bewegen.

Tanktops als vrijetijdskleding
Tanktops worden van oorsprong gedragen als onderkleding, maar tegenwoordig worden ze veel als vrijetijdskleding gedragen. Voornamelijk in de zomermaanden is het dragen van een Tanktop heerlijk en wordt vaak gezien als erg mannelijk. Het is een erg populair kledingstuk onder mannen.

De Racer Back of T-back
Er zijn verschillende soorten Tanktops:

  • Standaard met dunne bandjes
  • Luchtige Meshtops
  • Fitted (extra getailleerd en elastisch)
  • Greco Tanktops met extra diepe hals
  • Athletische A-shirts
  • Muscle shirts met brede banden.

De geperfectioneerde Tanktops van ShirtsofCotton hebben diepe inkepingen op de rug met alleen een dunne baan over de ruggenwervel. Dit worden Racer Backs of T-backs genoemd. Daarnaast zijn de shirts licht getailleerd en elastisch met een diepe ronde hals.

Tanktop Shirts

Introductie in de turnsport
In de 19e eeuw werd de tanktop geintroduceerd in de turnsport, voornamelijk vanwege de bewegingsvrijheid van de top. Tegenwoordig wordt de tanktop voor mannen als zeer functioneel ervaren in vele sporten. Het lichaam blijft lekker koel.

ShirtsofCotton Tanktops: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange heren Tanktops van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze mouwloze shirts zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

ShirtsofCotton Online

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton Tanktops zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoentsoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton Tanktops voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze Tanktoppen, sterker en zekerder. En een goede extra lange Racer back moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfecte Tanktop van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts