Tanktops

Tanktops Tanktops

Tanktops van ShirtsofCotton voor heren online. Tanktops zijn een ideaal kledingstuk voor in de zomer of voor onder een overhemd. Een "tanktop" is een T-shirt zonder mouwen met een open achterkant. Unieke Tanktops ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde tops voor heren met een beetje extra stof aan de onderkant. De tanktops gaan lang mee en zijn extra zacht. De tanktops van ShirtsofCotton zijn ideaal voor een warme dag. Bekijk alle heren tanktops online.  Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Tanktops

Tanktops van ShirtsofCotton voor heren online. Tanktops zijn een ideaal kledingstuk voor in de zomer of voor onder een overhemd. Een "tanktop" is een T-shirt zonder mouwen met een open achterkant. Unieke Tanktops ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde tops voor heren met een beetje extra stof aan de onderkant. De tanktops gaan lang mee en zijn extra zacht. De tanktops van ShirtsofCotton zijn ideaal voor een warme dag. Bekijk alle heren tanktops online. 

Heren tanktops: een must-have in de kledingkast

Wat is een tanktop? 

Een tanktop is een kledingstuk zonder mouwen, waarbij de schouders bloot zijn met een smal bandje boven op de schouders. Een tanktop wordt voor meerdere doeleinden gebruikt: 

  • Het wordt gedragen als ondershirt, onder bijvoorbeeld een overhemd, trui of T-shirt
  • Het wordt gedragen tijdens het sporten. Wanneer je een tanktop aan hebt tijden het sporten zie je jouw schouderspieren en armspieren beter. Daarnaast kun je zien of je een oefening juist uitoefent

Tanktops voor mannen voor tijdens het sporten

De extra lange Tops voor heren zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit als de Shirts van ShirtsofCotton. Heerlijk zacht en comfortabel. De shirts hebben een diepe ronde hals en is mooi weggesneden voor extra ruimte en comfort. Daarnaast is er voldoende ruimte zodat het schouderblad goed kan bewegen tijdens bijvoorbeeld het sporten. De tanktops van ShirtsofCotton zijn ideaal om in te sporten of the fitnessen

tanktop voor mannen online

Tanktops als vrijetijdskleding

Tanktops worden van oorsprong gedragen als onderkleding, maar tegenwoordig worden ze veel als vrijetijdskleding gedragen. Voornamelijk in de zomermaanden is het dragen van een Tanktop heerlijk en wordt vaak gezien als erg mannelijk. Het is een populair kledingstuk onder mannen.

De Racer Back of T-back

Er zijn verschillende soorten Tanktops:

  • Standaard met dunne bandjes
  • Luchtige Meshtops
  • Fitted (extra getailleerd en elastisch)
  • Greco Tanktops met extra diepe hals
  • Athletische A-shirts
  • Muscle shirts met brede banden.
  • Tanktops met opdruk

De geperfectioneerde Tanktops van ShirtsofCotton hebben diepe inkepingen op de rug met alleen een dunne baan over de ruggenwervel. Dit worden Racer Backs of T-backs genoemd. Daarnaast zijn de shirts licht getailleerd en elastisch met een diepe ronde hals.

Tanktop Shirts

Introductie in de turnsport

In de 19e eeuw wordt de tanktop geïntroduceerd in de turnsport, voornamelijk vanwege de bewegingsvrijheid van de top. Tegenwoordig wordt de tanktop voor mannen als zeer functioneel ervaren in vele sporten. Het lichaam blijft lekker koel.

Grote maten tanktops

ShirtsofCotton T-shirts biedt tanktops aan. Om voor elk type man een fijne tanktop te hebben, heeft ShirtsofCotton (bijna) elke maat tanktop. Zo ook de grote heren maten tanktops. Bij ShirtsofCotton T-shirts kan de man tot maat 4XL terecht. 

Extra lange tanktops voor mannen

De Nederlandse man is gemiddeld één van de langste mannen ter wereld. Wellicht wel de langste op aarde. Gemiddeld is de Nederlandse man 1.80 meter. En bijna 60% (van de mannen) is langer dan 1.75m. Bij lange mannen horen ook extra lange T-shirts. T-shirts die niet zomaar uit je broek kruipen (en in je overhemd blijven). Vaak zijn T-shirts dan iets langer: 4-6 centimeter langer gemaakt. Dat lijkt misschien heel veel, maar tijdens een wasbeurt krimpt het T-shirt altijd een beetje. Dat maakt nu juist het verschil. De tanktops van ShirtsofCotton T-shirts zijn langer gemaakt. Zo kun je veilig sporten zonder dat je een blote buik of blote rug ziet. 

Tanktops voor heren met stijl

De heren tanktops van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe tanktop.

Heren tanktops online kopen

Alle tanktops zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste tanktops koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Innovatie: Continue verbeteren

ShirtsofCotton Tanktops zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoen soort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton Tanktops voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze tanktops - sterker en zekerder. En een goede extra lange Racer back moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfecte Tanktop van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts