Hemden

Hemden Hemden

ShirtsofCotton Hemden: perfect voor onder je overhemd. Unieke onderhemden ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerd met een beetje extra stof aan de onderkant. Een hemdje of singlet voor onder je overhemd zit een hele dag rond je lichaam en daarom vinden wij dat deze comfortabel moet zitten met een perfecte pasvorm. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Hemden

ShirtsofCotton Hemden: perfect voor onder je overhemd. Unieke onderhemden ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerd met een beetje extra stof aan de onderkant. Een hemdje of singlet voor onder je overhemd zit een hele dag rond je lichaam en daarom vinden wij dat deze comfortabel moet zitten met een perfecte pasvorm.

Voor liefhebbers van onderhemden
De extra lange onderhemden zijn gemaakt met de beste stoffen zoals je gewend bent van ShirtsofCotton. Heerlijk zacht en comfortabel. De hals is rond en diep, zodat het niet te zien is onder je overhemd, zelfs niet met één of twee knoopje open.

Waarom een hemd of singlet?
Hemden of singlets dienen als ondergoed en om het lichaam warm te houden. Vaak wordt het gedragen onder een ander kledingstuk als een overhemd of een trui. De mouwloze shirts hebben een ronde hals met voldoende ruimte voor comfortabele bewegingsvrijheid.

Hemden van de beste kwaliteit
Het hemd, ook wel Wife Beater (Engels) of Marcel (Frans) genoemd, kent zijn oorsprong vanuit gevechtsuitrustingen, waar het vooral om functionaliteit draait. Tegenwoordig is elke moderne man gebaat bij een heerlijk zacht hemdje als onderkleding.

Extra Lange Hemden Mouwloos Shirt

Heerlijk zacht, warm én extra lang
Hemden dienen in veel gevallen als een stuk ondergoed voor extra warmte. Extra lengte en de zachte stof zorgen voor nog meer draagcomfort. Door een klein beetje extra stof kruipen de hempjes niet zo snel uit de broek. De onderhemdjes zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL.

ShirtsofCotton Hemden: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange singlets van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton Shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze mouwloze shirts zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Hemden onder overhemd

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton hemden zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton Hemden voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze hemden, sterker en zekerder. En een goed extra lang onderhemd moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook het perfecte hemd van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts