Heren Hemden

Heren Hemden Heren Hemden

ShirtsofCotton Hemden: perfect voor onder het overhemd of tijdens het sporten of tijdens lekker weer. Unieke "hemden" en singlets ontworpen voor de moderne man. Alle singlets voor heren zijn gemaakt van 100% premium cotton. De pasvorm is licht getailleerd en elk hemd heeft net dat beetje extra stof aan de onderkant voor de ideale lengte. Een hemdje of singlet voor onder je overhemd zit een hele dag rond je lichaam en daarom vinden wij dat deze comfortabel moet zitten met een perfecte pasvorm. Bekijk alle heren singlets en hemden online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Heren Hemden

ShirtsofCotton Hemden: perfect voor onder het overhemd of tijdens het sporten of tijdens lekker weer. Unieke "hemden" en singlets ontworpen voor de moderne man. Alle singlets voor heren zijn gemaakt van 100% premium cotton. De pasvorm is licht getailleerd en elk hemd heeft net dat beetje extra stof aan de onderkant voor de ideale lengte. Een hemdje of singlet voor onder je overhemd zit een hele dag rond je lichaam en daarom vinden wij dat deze comfortabel moet zitten met een perfecte pasvorm. Bekijk alle heren singlets en hemden online.

Heren hemden: fijne mouwloze shirts

Hemden voor mannen 

De extra lange hemden zijn gemaakt met de beste stoffen zoals je gewend bent van ShirtsofCotton. Door dat de hemden van 200 grams katoen zijn voelen de hemden voor mannen heerlijk zacht en comfortabel aan. De hals van het hemd is rond en diep. Hier hebben we expres rekening mee gehouden. Wanneer je het hemd onder een overhemd draagt met een of twee knoopjes open, zal het hemd niet zichtbaar zijn. Fijn voor mannen die toch graag iets onder het overhemd willen dragen, zonder dat het mannenhemd zichtbaar is.

Hemden voor heren

Hemden voor heren online. De ene man noemt zichzelf een heer en de andere man noemt zichzelf een man. Er zit geen verschil tussen beide. Je mag uiteraard zelf weten hoe je het benoemt. Daarom zegt de ene: hemden voor heren en de ander: hemden voor mannen.

singlets hemden voor mannen

Waarom een hemd of singlet?

Hemden of singlets dienen als ondergoed en om het lichaam warm te houden. Vaak wordt het gedragen onder een ander kledingstuk als een overhemd of een trui. De mouwloze shirts hebben een ronde hals met voldoende ruimte voor comfortabele bewegingsvrijheid.

Wat is het verschil tussen een singlet en hemd

Een singlet is een t-shirt zonder mouwen en kenmerkt zich door de dunne bandjes en de open achterkant. En hemd is precies hetzelfde, maar de bandjes kunnen iets dikker zijn. Mannen van elke leeftijd dragen singlets een hemdjes. Oudere mannen dragen singlets, kinderen dragen singlets en tegenwoordig zie je veel mannen die naar de sportschool gaan een singlet dragen tijdens het sporten. Wanneer je een singlet draagt komt het gespierde bovenlichaam goed naar voren. Zoals eerder beschreven wordt de singlet daarnaast veel als onderhemd gebruikt. De singlet wordt vaak los gedragen als het warm is en de zon schijnt. Echter kiest men dan vaker voor de zogenaamde tanktop die vaak nog bloter is.

Hoe is de singlet ontstaan? 

De singlet is een afgeleide van het T-shirt zoals iedereen een T-shirt kent. Oorspronkelijk werd de singlet alleen gedragen als onderhemd. In de middeleeuwen komen ridders erachter dat ze bij het dragen van een T-shirts niet zo veel bewegingsruimte hebben. Het T-shirt zit in de weg en zat vervelend. De ridders begonnen de mouwen er af te knippen. Op deze manier konden ze genieten van meer bewegingsruimte. Wel zo belangrijk als je met je zwaard loopt te zwaaien tijdens een gevecht. Sindsdien wordt de singlet gedragen als ondershirt of bij casual gebruik. Jarenlang is de singlet een item voor enkel vrouwen en wordt het door mannen enkel als ondershirt gebruikt. De mannen in Amerika hebben dit veranderd. Ze gingen het ondershirt ook dragen in de warme 's zomers. Ondershirts vonden de Amerikanen niet leuk klinken en gaven het een andere naam. De tanktop is geboren.

Hemden heren in het zwart en wit

De hemden van ShirtsofCotton zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Populaire effen kleuren zijn onder andere zwart en wit. Kijk online voor het uitgebreide assortiment van hemden voor heren.Extra Lange Hemden Mouwloos Shirt

Hemden heren winkels

Hemden van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je mannenhemd of mannensinglet.

Hemden heren kopen

Heren singlets zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste singlets en hemden en andere shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Hemden en singlets onder overhemd

Innovatie: Continue verbeteren

ShirtsofCotton hemden zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton Hemden voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze hemden, sterker en zekerder. En een goed extra lang onderhemd moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook het perfecte hemd van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts