Mouwloos T-shirt

Mouwloos Mouwloos

Mouwloze T-shirts van ShirtsofCotton voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde shirts met een beetje extra stof aan de onderkant. De sleeveless T-shirts zijn net als de andere shirts van ShirtsofCotton extra zacht en gaan lang mee. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Mouwloos T-shirt

Mouwloze T-shirts van ShirtsofCotton voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde shirts met een beetje extra stof aan de onderkant. De sleeveless T-shirts zijn net als de andere shirts van ShirtsofCotton extra zacht en gaan lang mee.

Voor de liefhebbers van mouwloze T-shirts
De T-shirts zonder mouwen voor heren zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit als de andere shirts van ShirtsofCotton. Heerlijk zacht en comfortabel. De sleeveless T-shirts zijn verkrijgbaar als hemd of als tanktop. De hemden zijn bedoeld als ondershirt en de tanktops worden gedragen als casual kleding voor de moderne man.

Hemden als onderkleding
Mouwloze shirts als onderkleding noemen we meestal hemden. Hemden of singlets dienen als ondergoed en om het lichaam warm te houden. Vaak wordt het hemd gedragen onder een ander kledingstuk. Meestal een trui of een overhemd. De onderhemden van ShirtsofCotton hebben een ronde hals en een klein beetje extra stof aan de onderkant.

Tanktops: casual en sportief
Het dragen van tanktops als casual kleding bij heren wordt gezien als erg mannelijk en modern. De tanktops hebben een diepe ronde hals. En zijn mooi weggesneden voor extra ruimte en een optimaal comfort. Daarnaast is er voldoende ruimte zodat het schouderblad goed kan bewegen.

Mouwloze T-shirts

Mouwloze T-shirts voor heren: speciaal voor de moderne man
De extra lange mouwloze shirts hebben een diepe ronde hals. Door de hals kunnen de hemden perfect onder een overhemd gedragen worden tot 2 knoopjes open. En de hals geeft tanktops een moderne look die past bij het sportieve mouwloze shirtje.

Als onderdeel van gevechtsuitrusting
Shirts zonder mouwen hebben al een behoorlijke geschiedenis. Vanaf heel vroeger werden mouwloze shirts ingezet als onderkleding van de gevechtsuitrusting. De mouwloze ondershirts werden gedragen om warm te blijven, om zweet op te vangen en om de schouders te beschermen tegen schuren van de bovenkleding (vandaar de brede bandjes). Tegenwoordig worden mouwloze shirts gedragen als onderkleding (hemden), en zijn ook een veelvoorkomend kledingstuk dat als vrijetijdskleding gezien wordt (tanktops).

Mouwloze T-shirts online bestellen

ShirtsofCotton Mouwloze shirts: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange mouwloze T-shirts voor heren van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton mouwloze shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australië. Al onze shirts zonder mouwen zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij u thuis afgeleverd.

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton mouwloze T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton mouwloze T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze shirts, sterker en zekerder. En een goed extra lang sleeveless T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect mouwloos T-shirt van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Bekijk de volgende Mouwloos T-shirt pagina's online

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts