T-shirts maat XXL

T-shirts maat XXL T-shirts maat XXL

Ben je op zoek naar XXL heren T-shirts (ofwel 2XL T-shirts)? ShirtsofCotton biedt een collectie unieke heren T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. Heren T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met V-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in XXL. Bekijk alle "maat XXL T-shirts" online Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2

T-shirts maat XXL

Ben je op zoek naar XXL heren T-shirts (ofwel 2XL T-shirts)? ShirtsofCotton biedt een collectie unieke heren T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. Heren T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met V-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in XXL. Bekijk alle "maat XXL T-shirts" online

Maat XXL T-shirts: Heren T-shirts in 2x Large

T-shirts XXL online kopen

V-hals T-shirts in de maat XXL / 2XL

De dieptes van alle V-hals T-shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd, trui of polo een T-shirt kunt matchen. Slimme T-shirts met een slimme uitgekiende hals. En beschikbaar in de maat XXL voor heren.

 • Met 1 knoopje van je overhemd open: het basic V-hals T-shirt
 • Met 2 knoopjes van je overhemd open: het medium V-hals T-shirt
 • Met 3 knoopjes van je overhemd open: het diepe V-hals T-shirt

XXL T-shirts: beschikbaar in alle modellen en kleuren

De T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot 4XL. De T-shirts komen in verschillende mooie kleuren. XXL T-shirts zitten gemiddeld wat ruimer en geven net een beetje extra ruimte. XXL of "2XL T-shirts" zijn speciaal ontwikkeld voor de stevige man. XXL staat voor extra-extra-large ten opzichte van de maat Large. De termen XXL en 2XL worden door elkaar gebruikt - alhoewel de meesten het kennen als XXL T-shirts.

T-shirt XXL size

De afmetingen van maat 2XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als 2XL. Zo zal in Amerika de maat 2XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat 2XL, is maat 2XL (2x extra large).
 • In inches is maat 2XL ongeveer 42 a 44 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat 2XL is maat 52 - 54
 • De borstomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 119 en 130 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat 2XL hebben zit tussen de 103 en 114 cm.

Heren T-shirts met stijl

T-shirts met V-hals en ronde hals van ShirtsofCotton zijn online te kopen bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirts.

T-shirts XXL tall

Onze T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en vervolgens voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De T-shirts zijn super zacht en gaan lang mee. Onze XXL T-shirts zijn er in alle modellen en maten.

ShirtsofCotton heren T-shirts kruipen niet uit je broek

Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) en een beetje langer gemaakt. Het voordeel van de langere T-shirts is dat ze niet uit je broek kruipen. De T-shirts zijn beschikbaar in de maat XXL.

Maat XXL heren T-shirts met stijl

T-shirts met maat XXL van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe maat XXL T-shirt.

T-shirts XXL online kopen

Alle shirts met maat XXL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste maat XXL shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Maat XXL heren t-shirts

Innovatie: continue verbeteren

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. Verbeteren blijven we doen - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. XXL T-shirts van ShirtsofCotton.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts