Heren T-shirts maat XS

Heren T-shirts maat XS Heren T-shirts maat XS

Maat XS Heren T-shirts van ShirtsofCotton vind je op deze pagina. Maat XS is de internationale afkorting van ‘extra small’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat XS. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Bekijk alle "maat XS T-shirts" online Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heren T-shirts maat XS

Maat XS Heren T-shirts van ShirtsofCotton vind je op deze pagina. Maat XS is de internationale afkorting van ‘extra small’. T-shirts zijn geschikt voor iedere man. Elke man heeft wel een stapeltje T-shirts in zijn kast liggen met één of twee favoriete T-shirts. Op deze pagina vind je jouw nieuwe favoriete T-shirt in maat XS. Zo vind je altijd het perfecte T-shirt dat bij jou past in de geschikte maat! Bekijk alle "maat XS T-shirts" online

Maat XS: de kleinste heren maat

XS T-shirts: Hoe weet je wat de juiste maat T-shirt is?

Het is handig om te bepalen welke maat je hebt aan de hand van je lichaamsmaten. Met de volgende twee stappen weet je zeker welke maat het meest geschikt is voor je lichaam. Het opmeten van je borst- en tailleomvang kun je best laten doen door vriend/vriendin. Wanneer je er toch voor kiest om het zelf te doen doe je dit als volgt:

  1. Borstomvang: begin met het meten van de borstomvang (chest). Leg een meetlint net onder de oksel waar de borst begint. Trek vervolgens het hele lint rondom het lichaam op de hoogte van de borst. Noteer de omvang van je borst.
  2. Taille: meet vervolgens de taille (waist). Schrijf ook deze afmetingen op en meet als laatste de ruglengte. T-shirts van ShirtsofCotton zijn net een stukje langer aan de onderkant dus vergeet niet 1 of 2 centimeter op te tellen bij de ruglengte. Gebruik de maattabel om te kijken welke je het beste past.

maat XS heren T-shirt online

Heren T-shirts in maat XS

Als uit de maattabel blijkt dat XS de juiste maat is, zoek dan altijd naar een "extra small T-shirt" in de winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij een XS T-shirt horen dan de juiste lengtes zodat het size XS T-shirt lekker zit. Wanneer je een T-shirt gaat kopen is het van groot belang dat je goed weet welke maat je nodig hebt. Het is niet comfortabel en het staat ook slordig wanneer een shirt te groot en te wijd is of juist te klein is en te strak om het lichaam zit. De juiste maat kiezen, in dit geval XS (xsmall), zorgt ervoor dat de boord van het T-shirt goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los.

Maat XS of Maat 176

Maat XS T-shirts is de kleinste maat voor heren. Daarnaast is maat 176 de grootste benaming voor de kindermaten. De vraag is: zijn deze twee maten met elkaar te vergelijken? Qua breedte zijn beide T-shirts aan elkaar gelijk, maar in de lengte verschillen beide T-shirts met elkaar. Maat XS is in de lengte langer dan maat 176. Kinderen zijn immers (nog) niet zo lang als volwassen mannen die maat XS dragen.

Perfectly crafted heren T-shirts: Extra Small T-shirts

ShirtsofCotton T-shirts zijn op meer dan 20 elementen verbeterd. De T-shirts van ShirtsofCotton zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een gewenste pasvorm. Ook in maat XS. Al onze T-shirts zijn gemaakt van 100% American Cotton. Het katoen wordt eerst voorgekrompen en vervolgens voorgewassen speciaal voor onze shirts. De "XS T-shirts" (extra kleine T-shirts) zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. De heren T-shirts zijn langer dan gemiddeld en meer getailleerd. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder je overhemd. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten.

Heren T-shirts maat XS online kopen

Maat XS heren T-shirts met stijl

T-shirts met maat XS van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe maat XS T-shirt.

De beste shirts met maat XS eenvoudig online kopen

Alle shirts met maat XS zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste maat XS shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een T-shirt met maat XS moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect passend men's XS T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts