Heren T-shirts maat XL

Heren T-shirts maat XL Heren T-shirts maat XL

Je bent op zoek naar een T-shirt in maat XL (XL T-shirts of Extra Large T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met V-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in maat XL/Extra Large. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Heren T-shirts maat XL

Je bent op zoek naar een T-shirt in maat XL (XL T-shirts of Extra Large T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met V-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in maat XL/Extra Large.

Maat XL T-shirts: Extra large voor heren

XL T-shirts: Het meten van je maat. Bekijk alle maat XL T-shirts online.

Het is handig om te weten welke maat het meest geschikt is voor je lichaam. Door twee eenvoudige stappen kom je het snel te weten. Je kunt het best de hulp van iemand vragen, in plaats van het zelf te doen. Wanneer je er toch voor kiest om het zelf te doen doe je dit als volgt:

 1. Buikomvang
  Begin met het meten van de borstomvang (chest). Leg een meetlint net onder de oksel waar de borst begint. Trek vervolgens het hele lint rondom het lichaam op de hoogte van de borst. Noteer de buikomvang.
 2. Taille
  Meet vervolgens de taille op. Schrijf ook deze afmetingen op en meet als laatste de ruglengte. T-shirts van ShirtsofCotton zijn net een stukje langer aan de onderkant dus vergeet niet 1 of 2 centimeter op te tellen bij de ruglengte.

Gebruik de maattabel om te bepalen welke maat het best geschikt is voor jou.

maat l t-shirts online kopen

T-shirts maat XL

Als uit de maattabel blijkt dat XL de juiste maat is, zoek dan altijd naar een "Extra Large T-shirt" in de winkel (en die zullen meestal goed zitten). De juiste maat dragen is essentieel voor kleding. Als je een onjuiste maat draagt zit de T-shirt niet comfortabel en het staat ook slordig. De juiste maat kiezen zorgt ervoor dat de boord van het T-shirt goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los.

T-shirts maat XL is gelijk aan...

De afmetingen van maat XL in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als XL. Zo zal in Amerika de maat XL groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat XL, is maat XL (extra large).
 • In inches is maat XL ongeveer 38 a 40 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat XL is maat 48 - 50
 • De borstomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 107 en 118 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat XL hebben zit tussen de 91 en 102 cm.

Heren T-shirts met stijl

T-shirts met ronde hals en V-hals van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe T-shirts.

De beste shirts eenvoudig online kopen

Alle heren shirts met V-hals en ronde hals zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste ronde hals en V-hals shirts kleding koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Perfectly crafted T-shirts: Extra Large Heren T-shirts

ShirtsofCotton T-shirts zijn op meer dan 20 elementen verbeterd. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit, een prettige pasvorm van onze T-shirts. Ook in maat XL. Al onze T-shirts zijn gemaakt van 100% Premium Cotton. De stof is van te voren voorgekrompen. Daarna is het voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. De "XL T-shirts" (extra grote T-shirts) zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. De shirts zijn net iets langer aan de onderkant en zijn licht getailleerd. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder je overhemd. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten.

maat l t-shirts heren

Maat XL heren T-shirts met stijl

T-shirts met maat XL van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe maat XL T-shirt.

De beste shirts met maat XL eenvoudig online kopen

Alle shirts met maat XL zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste maat XL shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een T-shirt met maat XL moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect passend men's XL T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts