T-shirts maat M

Medium - M Medium - M

Je bent op zoek naar een T-shirt in maat M (M T-shirts of Medium T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met v-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in maat M/Medium. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2

T-shirts maat M

Je bent op zoek naar een T-shirt in maat M (M T-shirts of Medium T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met v-hals of ronde nek in verschillende kleuren - beschikbaar in maat M/Medium.

M T-shirts: Hoe weet je wat de juiste maat T-shirt is?
Je kunt het beste vragen of een ander zo secuur mogelijk de maat kan opmeten, in plaats van het zelf te doen. Wanneer je er toch voor kiest om het zelf te doen doe je dit als volgt:

Begin met het meten van de borstomvang (chest). Leg een meetlint net onder de oksel waar de borst begint. Trek vervolgens het hele lint rondom het lichaam op de hoogte van de borst. Schrijf de borstomvang op en meet nu de taille (waist). Begin het meten op het dunste punt van de buik en meet weer rondom het lichaam. Schrijf ook deze afmetingen op en meet als laatste de ruglengte. T-shirts van ShirtsofCotton zijn net een stukje langer aan de onderkant dus vergeet niet 1 of 2 centimeter op te tellen bij de ruglengte. Kijk nu op de maattabel om te bepalen wat de ideale maat T-shirt is.

T-shirts in maat M
Als uit de maattabel blijkt dat M de juiste maat is, zoek dan altijd naar een "Medium T-shirt" in de winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij een M T-shirt horen dan de juiste lengtes zodat het size M T-shirt lekker zit. Wanneer je een T-shirt gaat kopen is het van groot belang dat je goed weet welke maat je nodig hebt. Het is niet comfortabel en het staat ook slordig wanneer een shirt te groot en te wijd is of juist te klein is en te strak om het lichaam zit. De juiste maat kiezen, in dit geval M (Medium), zorgt ervoor dat de boord van het T-shirt goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los.

Maat M shirts

Perfectly crafted T-shirts: Medium T-shirts
ShirtsofCotton T-shirts zijn op meer dan 20 elementen verbeterd. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit, een prettige pasvorm van onze T-shirts. Ook in maat M. Al onze T-shirts zijn gemaakt van 100% Premium Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. De "M T-shirts" (middelgroot T-shirts) zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. De shirts zijn net iets langer aan de onderkant en zijn licht getailleerd. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder je overhemd. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten.

ShirtsofCotton T-shirts in alle maten: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt M T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australië. Al onze T-shirts, in verschillende maten, zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

ShirtsofCotton maat medium

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een T-shirt met maat M moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect passend men's M T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

ShirtsofCotton T-shirts: Perfectly crafted to fit your body! Verkrijgbaar in maat M - of Medium

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts