Heren T-shirts maat L

Heren T-shirts maat L Heren T-shirts maat L

Je bent op zoek naar een heren T-shirt in maat L (L T-shirts of Large T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke heren T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met ronde nek of V-hals in verschillende kleuren - beschikbaar in maat L. Bekijk alle "Maat L T-shirts" online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 56

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Heren T-shirts maat L

Je bent op zoek naar een heren T-shirt in maat L (L T-shirts of Large T-shirts). ShirtsofCotton biedt een collectie unieke heren T-shirts speciaal ontworpen voor mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Verschillende T-shirts met ronde nek of V-hals in verschillende kleuren - beschikbaar in maat L. Bekijk alle "Maat L T-shirts" online.

Maat L: de meest populaire maat

Maat L T-shirts online

Large Heren T-shirts: Hoe weet je wat de juiste maat T-shirt is?

Het is handig om te weten welke maat het best past bij jou lichaam. Gebruik daarvoor twee eenvoudige stappen. Vraag de hulp van iemand om je lichaamsmaten op te meten, in plaats van het zelf te doen. Wanneer je er toch voor kiest om het zelf te doen doe je dit als volgt:

 1. Begin met het meten van de borstomvang (chest). Leg een meetlint net onder de oksel waar de borst begint. Trek vervolgens het lint rondom het lichaam op de hoogte van de borst. Noteer de borstomvang.
 2. Meet vervolgens de taille op. Schrijf ook deze afmetingen op en meet als laatste de ruglengte. T-shirts van ShirtsofCotton zijn net een stukje langer aan de onderkant dus vergeet niet 1 of 2 centimeter op te tellen bij de ruglengte. Kijk vervolgens op de maattabel om te bepalen welke maat het meest schikt voor je is.

T-shirts maat L

Als uit de maattabel blijkt dat L de juiste maat is, zoek dan altijd naar een "Large T-shirt" in de winkel (en die zullen meestal goed zitten). Bij een L T-shirt horen dan de juiste lengtes zodat het size L T-shirt lekker zit. Wanneer je een T-shirt gaat kopen is het van groot belang dat je goed weet welke maat je nodig hebt. Het is niet comfortabel en het staat ook slordig wanneer een shirt te groot en te wijd is of juist te klein is en te strak om het lichaam zit. De juiste maat kiezen, in dit geval L (Large), zorgt ervoor dat de boord van het T-shirt goed om de hals sluit en niet te strak zit of juist te los.

T-shirt maat L is gelijk aan...

De afmetingen van maat L in Nederland worden niet in elk werelddeel gebruikt als L. Zo zal in Amerika de maat L groter zijn dan in Nederland. Hieronder alle afmetingen op een rijtje.

 • De internationale aanduiding voor maat L, is maat L (large).
 • In inches is maat L ongeveer 31, 32 en 33 inch.
 • De Nederlandse benaming voor maat L is maat 44 - 46
 • De borstomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 98 en 106 cm.
 • De tailleomvang van mannen die maat L hebben zit tussen de 82 en 90 cm.

Perfectly crafted T-shirts: Large T-shirts

ShirtsofCotton T-shirts zijn op meer dan 20 elementen verbeterd. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit, een prettige pasvorm van onze T-shirts. Ook in maat L. Al onze T-shirts zijn gemaakt van 100% American Cotton. De stof is wordt eerst voorgekrompen en vervolgens voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. Onze heren T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. De shirts zijn net iets langer en licht getailleerd. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder je overhemd. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten.

Maat L heren T-shirts online

Maat L heren T-shirts met stijl

T-shirts met maat L van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe maat L T-shirt.

De beste shirts met maat L eenvoudig online kopen

Alle shirts met maat L zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste maat L shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze heren T-shirts, sterker en zekerder. En een T-shirt met maat L moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect passend men's L T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

ShirtsofCotton Heren T-shirts: Perfectly crafted to fit your body! Verkrijgbaar in maat L - of Large

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts