Grote Maten T-shirts

Grote Maten T-shirts Grote Maten T-shirts

Een uitgebreid assortiment grote maten heren T-shirts (2XL, 3XL en 4XL). De grote maten T-shirts voor mannen zijn beschikbaar in verschillende modellen. De T-shirts hebben een V-hals of ronde nek in verschillende kleuren. Kenmerken voor ShirtsofCotton is de extra toegevoegde lengte. Lange T-shirts voor grote heren maten van uitstekende kwaliteit en prettige pasvorm. Bekijk alle "grote maten T-shirts" online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Grote Maten T-shirts

Een uitgebreid assortiment grote maten heren T-shirts (2XL, 3XL en 4XL). De grote maten T-shirts voor mannen zijn beschikbaar in verschillende modellen. De T-shirts hebben een V-hals of ronde nek in verschillende kleuren. Kenmerken voor ShirtsofCotton is de extra toegevoegde lengte. Lange T-shirts voor grote heren maten van uitstekende kwaliteit en prettige pasvorm. Bekijk alle "grote maten T-shirts" online.

Grote maten T-shirts van ShirtsofCotton

2XL, 3XL en 4XL heren T-shirts

ShirtsofCotton voorziet de mannen met grote maten. Een goed passend T-shirts vinden is een uitdaging voor de forsere man. ShirtsofCotton helpt je een handje. Voor iedere maat is onderzocht wat de benodigde lengte is om een fijne pasvorm te realiseren. De maten 2XL, 3XL en 4XL vallen onder de grote maten categorie. De lange T-shirts staan voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

grote maten T-shirts online

V-hals en ronde hals heren T-shirts

De dieptes van alle V-hals T-shirts zodanig uitgemeten, dat het ook een ideaal ondershirt is. Slimme T-shirts met een slimme uitgekiende V-hals. En beschikbaar in grote maten voor heren. Zie hieronder welk T-shirt geschikt is voor welke gelegenheid.

  • Een knoopje van je overhemd open: het basic V-hals T-shirt
  • Twee knoopjes van je overhemd open: het medium V-hals T-shirt
  • Drie knoopjes van je overhemd open: het diepe V-hals T-shirt

Grote maten T-shirts voor mannen

Onze T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De zachte textuur komt door een speciale behandeling van de stof. De stof wordt voorgekrompen en daarna voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. Hierdoor zijn de T-shirts extra zacht en gaan ze langer mee dan gemiddeld. Heren T-shirts zijn beschikbaar in veel kleuren en maten.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek

Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemaakt. De extra lange T-shirts voorkomt dat het uit je broek kruipt. Ideaal als ondershirt.

Grote maten witte t-shirts heren

T-shirts met maat XS van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe maat XS T-shirt. Onze maten zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten.

De beste shirts met grote maten online kopen

Alle shirts met maat XS zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste maat XS shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Innovatie: Continue verbeteren

De prioriteit van ShirtsofCotton is om comfort te bieden aan de klant. We streven ernaar om continue te verbeteren en te innoveren. ShirtsofCotton innoveert door écht te luisteren naar de klant en de feedback te verwerken in het ontwerp van de T-shirts. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op 1.

grote maten heren t-shirts online

Het voordeel van ShirtsOfCotton grote maten T-shirts

Standaard zijn de Grote Maten T-shirts al een beetje langer, zodat ze niet uit je broek kruipen. En ook in de breedte is rekening gehouden met een grotere maat: een perfecte pasvorm dus. De Grote Maten T-shirts zijn gemaakt van duurzaam kwaliteitskatoen met een extra lange vezel, voorgewassen en voorgekrompen, zodat de grote maten T-shirts niet lubberen en heel lang mooi blijven. De Grote Maten T-shirts zijn verkrijgbaar met een dunne ronde hals, een normale V-hals en een diepe V-hals.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed extra lang T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts