Longsleeve t-shirts

Longsleeve Longsleeve

ShirtsofCotton Longsleeves: Unieke T-shirts met lange mouwen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde shirts met een beetje extra stof aan de onderkant. De longsleeve shirts zijn net als de andere shirts van ShirtsofCotton extra zacht en gaan lang mee. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Longsleeve t-shirts

ShirtsofCotton Longsleeves: Unieke T-shirts met lange mouwen voor de moderne man. Gemaakt van 100% premium cotton. Licht getailleerde shirts met een beetje extra stof aan de onderkant. De longsleeve shirts zijn net als de andere shirts van ShirtsofCotton extra zacht en gaan lang mee.

Voor de liefhebbers van Longsleeves
De extra lange T-shirts met lange mouwen voor heren zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit als de andere shirts van ShirtsofCotton. Heerlijk zacht en comfortabel. De longsleeve heeft een mooie hoge, ronde hals.

T-shirts met lange mouwen: een ideale oplossing
De longsleeves zijn net als alle shirts van ShirtsofCotton licht getailleerd en sluiten goed aan op het lichaam, maar dan met mouwen over de hele armlengte, van de schouder tot over de pols. Ook de mouw is licht getailleerd zodat het mooi blijft en niet na een paar keer wassen gaat lubberen. Het perfecte alternatief als het wat minder warm is. Wanneer het weer wat frisser gaat worden, maar je wilt nog niet in een dikke trui lopen, is het shirt met lange mouwen de ideale oplossing.

Union Suite
De oorsprong van het moderne longsleeve shirt komt van de “Union Suite” of de “Long John”. Onderkleding uit één stuk, met lange mouwen, dat eind 19e eeuw werd gedragen om slijtage zoveel mogelijk te voorkomen bij de rest van de kleding. En natuurlijk om het lichaam warm te houden.

Longsleeve T-shirts

Modern, stijlvol en functioneel
Draag je eigen longsleeve onder je overhemd voor een lekker warm ondershirt terwijl je je mooiste overhemd aan kunt doen. Of draag het lange mouw shirt casual voor een moderne look. Alleen of in combinatie met andere kleding.

ShirtsofCotton Longsleeves: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange heren longsleeve T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton longsleeves worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australië. Al onze shirts met lange mouwen zijn gemakkelijk online te bestellen en worden veilig bij u thuis afgeleverd.

Longsleeves online bestellen

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton longsleeves zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoentsoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton longsleeves voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze shirts, sterker en zekerder. En een goed extra lang longsleeve T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfecte longsleeve van ShirtsofCotton - én gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts