Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere zwarte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een zwarte blouse. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "Zwarte T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle zwart T-shirts online. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere zwarte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een zwarte blouse. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "Zwarte T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle zwart T-shirts online.

Zwarte heren T-shirts: een must in iedere kledingkast

Zwarte heren T-shirts kopen

ShirtsofCotton heeft heerlijke zwarte T-shirts met een ronde hals of V-hals. De zwarte T-shirts hebben een schone en degelijke uitstraling: ze zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is. Zwart kleed lekker af en heeft een moderne tint. 

zwarte t-shirts voor heren online kopen

Zwarte T-shirts met lange mouw

Zwarte longsleeve T-shirts zijn onmisbaar uit de mannen kledingkast. Een zwart longsleeve T-shirt is een shirt met lange mouwen. De gehele arm is tot aan de pols bedekt. Zwarte shirts met lange mouw zijn warmer dan zwarte T-shirts met korte mouw. Mede hierdoor kun je een zwart T-shirt met lange mouw elk seizoen van het jaar dragen. 

Zwarte T-shirts met V-hals

De zwarte T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL. Met een ronde hals, hoge V-hals, medium V-hals of zelfs een diepe V-hals.

Wij dragen zwarte T-shirts

In het westen van Europa - en met name België en Nederland is het dragen van T-shirts door mannen een echte gewoonte. Zodra het wat kouder wordt dragen we een mooi zwart shirtje voor de extra warmte. En tijdens het sporten dragen we een zwart T-shirts voor het zweten - dat ziet er sportief uit. Zwarte T-shirts worden ook steeds vaker gedragen onder een donker(e) overhemd, polo of trui. Zwarte T-shirts zijn populair ins ons deel van de wereld - in tegenstelling tot vele andere landen.

Sinds wanneer dragen wij T-shirts?

T-shirts worden sinds de 19e eeuw gedragen door echte workers in de industriesteden in de Verenigde Staten. Vanaf 1932 worden de zwarte ronde hals T-shirts populair als speciale onderkleding voor de 'American Football' spelers: het neemt voldoende zweet op bij het sporten en belangrijker nog is het voorkomen van schaafwonden op de schouders en nekrand. De US Navy herkende het succes en de uitstraling van het T-shirt en zorgde ervoor dat alle soldaten aan het front een T-shirt konden dragen onder hun uniform. Sindsdien zien we T-shirtjes in alle kleuren - waarvan de kleur zwart het meest donkere T-shirt is. Een zwart T-shirt wordt ook wel eens een "Black Shirt" or "Noir Shirt" genoemd.

Zwarte T-shirts voor alle mannen van ShirtsofCotton online bestellen en kopen

Extra zacht én extra lang

Onze zwarte T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De zwarte T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek

Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemakt. Lekker zwarte T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft!

Zwarte heren T-shirts met stijl

T-shirts met de kleur zwart van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe zwarte T-shirt.

De beste zwarte T-shirts eenvoudig online kopen

Alle shirts met de kleur zwart zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste zwarte shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

De zwarte kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er is in tegenstelling tot de populaire kleuren maar één zwart kleur en dat is de code RAL 9005 (gitzwart, jet black, deep black). Er bestaan geen zwarttinten - dit worden dan namelijk grijstinten genoemd.

Innovatie: Continue verbeteren

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed zwart T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. Black T-shirts van ShirtsofCotton.

Heerlijke zwarte T-shirts voor alle mannen online kopen van ShirtsofCotton T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts