Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere zwarte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een zwarte blouse. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "Zwarte T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Zwarte T-shirts

Zwarte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere zwarte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een zwarte blouse. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "Zwarte T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm.

Voor liefhebbers van zwarte T-shirts
ShirtsofCotton heeft heerlijke zwarte T-shirts met een ronde hals of v-hals. De zwarte T-shirts hebben een schone en degelijke uitstraling: ze zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is. Zwart kleed lekker af en heeft een moderne tint.

Zwarte T-shirts: beschikbaar in alle maten en uitvoeringen
De zwarte T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL. Met een ronde hals, hoge v-hals, medium v-hals of zelfs een diepe v-hals.

Wij dragen zwarte T-shirts
In het westen van Europa - en met name Belgie en Nederland is het dragen van T-shirts door mannen een echte gewoonte. Zodra het wat kouder wordt dragen we een mooi zwart shirtje voor de extra warmte. En tijdens het sporten dragen we een zwart T-shirts voor het zweten - dat ziet er sportief uit. Zwarte T-shirts worden ook steeds vaker gedragen onder een donker(e) overhemd, polo of trui. Zwarte T-shirts zijn populair ins ons deel van de wereld - in tegenstelling tot vele andere landen.

Sinds wanneer dragen wij T-shirts?
T-shirts worden sinds de 19e eeuw gedragen door echte workers in de industriesteden in de Verenigde Staten. Vanaf 1932 worden de witte crew neck T-shirts populair als speciale onderkleding voor de 'American Football' spelers: het neemt voldoende zweet op bij het sporten en belangrijker nog is het voorkomen van schaafwonden op de schouders en nekrand. De US Navy herkende het succes en de uitstraling van het T-shirt en zorgde ervoor dat alle soldaten aan het front een T-shirt konden dragen onder hun uniform. SIndsdien zien we T-shirtjes in alle kleuren - waarvan zwart het meest donkere is. Een zwart T-shirt wordt ook wel eens een "Black Shirt" or "Noir Shirt" genoemd.

Zwarte T-shirts voor alle mannen van ShirtsofCotton online bestellen en kopen

Extra zacht én extra lang
Onze zwarte T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De zwarte T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek
Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemakt. Lekker zwarte T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft!

ShirtsofCotton T-shirts: eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de zwarte T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze T-shirts zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd.

Innovatie: Continue verbeteren
ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit
Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed zwart T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. Black T-shirts van ShirtsofCotton.

Heerlijke zwarte T-shirts voor alle mannen online kopen van ShirtsofCotton T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts