Witte T-shirts

Witte T-shirts Witte T-shirts

Witte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. De kleur wit is onmisbaar uit de heren kledingkast. Iedere man heeft wel een aantal witte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo, trui of casual gebruik. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie Witte T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle "Witte T-shirts" online Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Witte T-shirts

Witte T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. De kleur wit is onmisbaar uit de heren kledingkast. Iedere man heeft wel een aantal witte shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo, trui of casual gebruik. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie Witte T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle "Witte T-shirts" online

De kleur wit is ideaal voor een neutrale en frisse uitstraling

Koop witte T-shirts online

Witte T-shirts Kopen

ShirtsofCotton heeft heerlijke witte heren T-shirts met een ronde hals of V-hals. De witte T-shirts van ShirtsofCotton hebben een degelijke en schone uitstraling: ze zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is.

Witte T-shirts: beschikbaar in alle maten en uitvoeringen

De witte T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL. Met een ronde hals, hoge V-hals, medium V-hals of zelfs een diepe V-hals.

Witte V-hals T-shirts

De Witte V-hals T-shirts van ShirtsofCotton zijn een gewild kledingstuk. Een V-hals T-shirt is een T-shirt waarbij de hals in een V is gesneden. Een witte heren V-hals T-shirt van ShirtsofCotton is bij uitstek geschikt om onder een overhemd, trui of polo te dragen. De V-hals T-shirts van ShirtsofCotton bieden we aan in meerdere soorten V-halzen en maten. Een wit basic V-hals T-shirt, een wit medium V-hals T-shirt en een wit diepe V-T-shirt. De één wil dat zijn V-hals T-shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander niet. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie witte V-hals T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. Witte V-hals T-shirts van uitstekende kwaliteit en hoogwaardig katoen.

Witte T-shirts zijn ingeburgerd

Europa staat bekend om het dragen van witte T-shirts. In koudere tijden neigen we sneller naar een wit T-shirt voor extra warmte. Voor het sporten is de kleur wit ook zeer populair. De kleur wit houdt warmte minder vast en zweetvlekken zijn hierdoor minder goed zichtbaar. De T-shirts van ShirtsofCotton worden ook gedragen als ondershirt voor overhemden, truien en poloshirts. Het voordeel is dat de T-shirts ontworpen zijn op basis van een overhemd. De witte V-hals T-shirts van ShirtsofCotton zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes. Hieronder is een lijstje waarin aangeven wordt welke diepte geschikt is voor welke gelegenheid;

  • 1 knoopje van je overhemd open: een wit ondershirt met basic V-hals
  • 2 knoopjes van je overhemd open: een wit ondershirt met medium V-hals
  • 3 knoopjes van je overhemd open: een wit ondershirt met diepe V-hals
  • Ronde boord: een wit ondershirt met ronde hals

Geschiedenis van de witte T-shirts 

Witte T-shirts worden sinds de 19e eeuw gedragen door arbeiders in de industriesteden van de Verenigde Staten. In 1932 worden de witte crew neck (ronde hals) T-shirts populair als speciale onderkleding voor sport. Met name de sport 'American Football' gebruikt volop witte ondershirts. De spelers geven aan dat de T-shirts voldoende zweet opnemen en ook gebruikt werden om schaafwonden te voorkomen op de schouders en nekrand. De US Navy herkende het succes en de uitstraling van het witte T-shirt en zorgde ervoor dat alle soldaten aan het front een wit T-shirt konden dragen onder hun uniform.

Witte T-shirts heren extra lang

Onze witte T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is eerst voorgekrompen. Daarna wordt stof voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. De witte T-shirts zijn hierdoor extra zacht en gaan lekker lang mee.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek

De witte heren T-shirts van ShirtsofCotton zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemaakt. De T-shirts hebben net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat het goed in je broek past - en daar vooral blijft!

Heren T-shirts wit online kopen

Witte heren T-shirts met stijl

T-shirts met de kleur wit van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe witte T-shirt.

Witte T-shirts wassen

Dat is eigenlijk heel simpel. Zorg er in de eerste plaats voor dat je witte en bonte of gekleurde was echt van elkaar apart wast. Als het goed is gaat er dan niets fout.

De beste witte T-shirts eenvoudig online kopen

Alle shirts met de kleur wit zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste witte shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed wit T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton. Gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts