Grijze T-shirts

Grijze T-shirts Grijze T-shirts

Grijze T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere grijze shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een grijze blouse - grijs kleed lekker af en vormt vaak minder contrast dan een fel wit T-shirt. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "grijze T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle grijze T-shirts online.  Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Grijze T-shirts

Grijze T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal lekkere grijze shirtjes in zijn garderobe voor onder een overhemd, polo of trui of onder een grijze blouse - grijs kleed lekker af en vormt vaak minder contrast dan een fel wit T-shirt. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie "grijze T-shirts" speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. Bekijk alle grijze T-shirts online. 

Grijze T-shirts: strak en georganiseerd

Grijze T-shirts kopen

ShirtsofCotton heeft heerlijke grijze T-shirts met een ronde hals of V-hals. De grijze T-shirts hebben een schone en degelijke uitstraling: ze zien er netjes uit en ze absorberen daarnaast ook voldoende zweet als dat nodig is. Grijs kleed mooi af en heeft een moderne tint. Grijze T-shirts zijn door een kleiner contrast met een licht getinte huid (tijdens/na de vakantie) het geheim van de moderne man. Niet langer doorschijnende T-shirts onder je overhemd door het dragen van een grijs T-shirt.

grijze t-shirts voor heren online kopen

Grijze T-shirts en witte overhemden

Mannen hebben vaak een wit T-shirt aan onder het overhemd. Vaak zie je dan de mouwen van het T-shirt hier doorheen, iets wat eigenlijk niet kan. De reden waarom je het T-shirt zo goed ziet, is omdat de witte kleur van het overhemd de kleur van het T-shirt versterkt. Als je graag T-shirts onder je overhemd draagt, kun je beter een grijs T-shirt onder je witte overhemd aan doen. Grijs contrasteert namelijk een stuk beter met de huid waardoor je het T-shirt niet of nauwelijks ziet.

Grijze T-shirts heren

De grijze T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten van XS tot zelfs 4XL. Met een ronde hals, hoge V-hals, medium V-hals of zelfs een diepe V-hals.

Wij dragen graag grijze T-shirts

In het westen van Europa & met name België en Nederland is het dragen van T-shirts door mannen een echte gewoonte. Zodra het wat kouder wordt dragen we een mooi grijs shirtje voor de extra warmte. En tijdens het sporten dragen we een grijs T-shirts voor het zweten - dat ziet er sportief uit. Grijze T-shirts worden ook steeds vaker gedragen onder een donker(e) overhemd, polo of trui. Grijze T-shirts zijn populair ins ons deel van de wereld - in tegenstelling tot vele andere landen.

Sinds wanneer dragen wij T-shirts?

T-shirts worden sinds de 19e eeuw gedragen door echte workers in de industriesteden in de Verenigde Staten. Vanaf 1932 worden de witte crew neck T-shirts populair als speciale onderkleding voor de 'American Football' spelers: het neemt voldoende zweet op bij het sporten en belangrijker nog is het voorkomen van schaafwonden op de schouders en nekrand. De US Navy herkende het succes en de uitstraling van het T-shirt en zorgde ervoor dat alle soldaten aan het front een T-shirt konden dragen onder hun uniform - vaak wit, maar ook soms grijs. Sindsdien zien we T-shirtjes in alle kleuren - waarvan grijs het meest donkere is. Een grijs T-shirt wordt ook wel eens een "Grey Shirt" or "Gris Shirt" genoemd.

Grijze T-shirts voor alle mannen van ShirtsofCotton online bestellen en kopen

Extra zacht én extra lang

Onze grijze T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De grijze T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee.

ShirtsofCotton T-shirts kruipen niet uit je broek

Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en een beetje langer gemakt. Lekker grijze T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft!

Grijze T-shirts met stijl

T-shirts met de kleur grijs van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe grijze T-shirt.

De beste grijze T-shirts eenvoudig online kopen

Alle shirts met de kleur grijs zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste grijze shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Innovatie: Continue verbeteren

ShirtsofCotton T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed grijs T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. Grey/Grijze T-shirts van ShirtsofCotton.

Heerlijke grijze T-shirts voor alle mannen online kopen van ShirtsofCotton T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts