Extra lange Heren T-Shirts

Extra lange Heren T-Shirts Extra lange Heren T-Shirts

Premium extra lange heren T-shirts van ShirtsofCotton online. Iedere man heeft wel een aantal extra lange T-shirts in zijn garderobe liggen. Een "extra lang heren T-shirt" is zeer geschikt voor onder een overhemd. Het lange T-shirt  blijft de gehele dag in de broek zitten - ook als je je uitrekt. En wij kunnen erover mee praten - als je Heren T-shirt uit je broek is, maar je overhemd nog in de broek, geeft dit een vervelend gevoel. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie extra lange T-shirts aan speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts voor mannen van uitstekende kwaliteit met een prettige pasvorm die net wat langer zijn. Bekijk alle extra lange T-shirts online. Lees meer...

Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina
Filters (2)
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Extra lange Heren T-Shirts

Premium extra lange heren T-shirts van ShirtsofCotton online. Iedere man heeft wel een aantal extra lange T-shirts in zijn garderobe liggen. Een "extra lang heren T-shirt" is zeer geschikt voor onder een overhemd. Het lange T-shirt  blijft de gehele dag in de broek zitten - ook als je je uitrekt. En wij kunnen erover mee praten - als je Heren T-shirt uit je broek is, maar je overhemd nog in de broek, geeft dit een vervelend gevoel. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie extra lange T-shirts aan speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts voor mannen van uitstekende kwaliteit met een prettige pasvorm die net wat langer zijn. Bekijk alle extra lange T-shirts online.

ShirtsofCotton: Extra lange heren t-shirts van kwaliteit

Extra zacht én extra lang

De extra lange heren T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof van alle lange heren T-shirts is voorgekrompen en voorgewassen. Dit zit erg fijn om het lichaam. De T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. Onze extra lange T-shirts zijn er in alle kleuren en maten. De extra zachte en extra lange heren T-shirts staan bekend om comfort en stijl. Het extra lange T-shirt is voor iedereen de favoriet.

extra lange witte t-shirts online

Extra lange heren T-shirts kruipen niet uit je broek

Alle extra lange heren T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit). Extra lange T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft! Ook als je het vaak hebt gewassen. Vooral voor lange mannen kan het soms best lastig zijn om het juiste T-shirt te vinden. Een shirt dat voldoende lengte heeft en niet door krimp al naar een paar wasbeurten omhoog kruipt. Speciaal voor de wat langere man zijn er daarom lange shirtjes met wat meer stof aan de onderkant. Met de krimp is in de lengte dan ook al rekening gehouden. Daarom kruipen ze niet uit je broek.

Verschillende soorten halzen

De extra lange T-shirts van ShirtsofCotton zijn beschikbaar in verschillende soorten halzen. Er is keuze uit een crew neck en verschillende dieptes extra lange  V-hals T-shirts voor heren. De verschillende extra lange V-hals T-shirts zijn ideaal om te combineren met overhemden. De V-hals dieptes zijn afgestemd op het aantal los gedragen knoopjes. Draag ShirtsofCotton met een overhemd om te voorkomen dat het ondershirt zichtbaar is. Draag je een wit overhemd - kies dan voor een grijs of contrasterende kleur extra lang T-shirt. Hierdoor zul je de mouwen van het extra lange T-shirt niet of nauwelijks zien. Bij elk ander kleur overhemd kun je kiezen voor wit T-shirt

ShirtsofCotton T-shirts: continu verbeteren

ShirtsofCotton extra Lange T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant (dus extra lang). Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang gemaakt. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen. Ook in een extra lange uitvoering voor alle mannen.

extra lange heren t-shirts online kopen

Basic lange T-shirts

Mannen voelen zich lekker in ShirtsofCotton T-shirts, sterker en zekerder. En een goed T-shirt dat extra lang is moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. Perfecte Extra Lange T-shirts in de juiste lengte maat.

Verschillende kleuren extra lange T-shirts

ShirtsofCotton heeft een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren. Het favoriete shirt in je favoriete kleur; beter kan het niet. De extra lange t-shirts zijn beschikbaar in de kleuren; blauw, rood, groen (army groen), navy, wit, grijs en zwart. (Bijna) elk shirt is beschikbaar in de maten; XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL.

Slim Fit T-shirts

De extra lange T-shirts van ShirtofCotton houdt rekening met de lichaamsvorm. De extra lange T-shirts zijn licht getailleerd waardoor ze goed aansluiten op het lichaam. 

De beste heren T-shirts online kopen

Je koopt de extra lange T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts voor mannen worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze lange heren T-shirts zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd. ShirtsofCotton T-shirts - Perfectly crafted to fit your body.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts