Extra lang

Extra lang Extra lang

Extra lange T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal T-shirts in zijn garderobe voor onder een overhemd of op een spijkerbroek/jeans. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie extra lange T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm die net wat langer zijn. Lees meer...

Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Nieuw
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Extra lang

Extra lange T-shirts van ShirtsofCotton voor alle mannen. Iedere man heeft wel een aantal T-shirts in zijn garderobe voor onder een overhemd of op een spijkerbroek/jeans. ShirtsofCotton biedt een unieke collectie extra lange T-shirts speciaal ontworpen voor alle mannen. T-shirts van uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm die net wat langer zijn.

Extra zacht én extra lang
Onze extra lange T-shirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De T-shirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee. Onze extra lange T-shirts zijn er in alle kleuren en maten.

Extra lange T-shirts kruipen niet uit je broek
Al onze T-shirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man en extra lang gemaakt. Extra lange T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft! Ook als je het vaak hebt gewassen.

Vooral voor lange mannen kan het soms best lastig zijn om het juiste T-shirt te vinden. Een shirt dat voldoende lengte heeft en niet door krimp al naar een paar wasbeurten omhoog kruipt. Speciaal voor de wat langere man zijn er daarom lange shirtjes met wat meer stof aan de onderkant. Met de krimp is in de lengte dan ook al rekening gehouden. Daarom kruipen ze niet uit je broek.

Eenvoudig en vertrouwd online te bestellen
U koopt de extra lange T-shirts van ShirtsofCotton eenvoudig en vertrouwd online. ShirtsofCotton T-shirts worden overal ter wereld verkocht en verzonden. Met klanten van Nederland tot Australie. Al onze lange T-shirts zijn gemakkelijke online te bestellen en worden veilig bij u afgeleverd. ShirtsofCotton T-shirts - Perfectly crafted to fit your body.

Extra lange T-shirts online voor mannen bestellen en kopen van Shirtsofcotton

ShirtsofCotton T-shirts = Continue verbeteren
ShirtsofCotton Extra Lange T-shirts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant (dus extra lang). Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang gemaakt. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder ieder overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts voor alle mannen. Ook in een extra lange uitvoering voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit - Xtra Lange T-shirts
Mannen voelen zich lekker in ShirtsofCotton T-shirts, sterker en zekerder. En een goed T-shirt dat extra lang is moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit. Perfecte Extra Lange T-shirts in de juiste lengte maat.

Extra lange T-shirts voor alle mannen van Nederland - eenvoudig online bestellen

Extra Lange T-shirts • Premium T-shirts • ShirtsofCotton® T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts