Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Klant winkelbeoordelingen

Joop Huijser

Joop Huijser

Date: 11 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en goede aflevering ,ruilen zonder problemen en gezeur , gewoon Top Service

Robert uit Leiden

Robert uit Leiden

Date: 8 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke website. Snelle levering. Een Wit Extra diep V-hals T-shirt 2-pack gaat gewoon door de brievenbus.

Jan Willem

Jan Willem

Date: 31 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer positief en snel contact nadat de helft van mijn bestelling niet op voorraad bleek te zijn. Het duurde allemaal wat langer dan gedacht maar het werd met excuses en een kleine attentie allemaal tenslotte keurig in orde gemaakt. De T-shirts zijn zoals altijd perfect van maatvoering en kwaliteit.

Geert

Geert

Date: 26 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede lekker zittende shirts
    Zacht en blijven lang goed en krimpen nauwelijks !

Geert

Geert

Date: 8 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooi breed assortiment - ik raak niet uitgekeken!

    Fijne overhemden en shirts voor onder t overhemd

anneke

anneke

Date: 5 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima. Goed en vlot.

Rob

Rob

Date: 6 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en top shirt!

S. Frank

S. Frank

Date: 8 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en een super kwaliteit T - shirt!

Robert uit Leiden

Robert uit Leiden

Date: 30 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik had 2 T-shirts besteld. Die werden geleverd in een plastic envelop die gewoon door de brievenbus kon. Handig, dus geen pakketje dat je bij de buren moet ophalen.

Thaddeus

Thaddeus

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel
    Snelle levering
    Duidelijke website
    Prima T-shirts die lang mee gaan

Ad

Ad

Date: 3 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles precies zoals vermeld, goede pasvorm, snelle levering

Marlie Hillekens

Marlie Hillekens

Date: 8 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke website, snelle levering.

Lee

Lee

Date: 5 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • good fit, recommended. #comfortably

Mieke Waardenburg

Mieke Waardenburg

Date: 4 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Nadat levering zoekgeraakt is bij PostNL ons direct nieuwe zending toegestuurd. Deze zending lag gelukkig de volgende dag op de deurmat.
    Prima opgelost.

thea

thea

Date: 25 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Fantastische webwinkel. Ben er heel tevreden over, snelle afhandeling, met ruilen geen problemen, snap je het even niet kun je chatten of ze bellen je heel snel terug. Kortom, een blijvertje.

Niels Baas

Niels Baas

Date: 1 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • T-shirts zijn inderdaad perfect voor onder een overhemd door de lengte. Heb de grijze besteld en ze zijn inderdaad onzichtbaar onder een wit/licht overhemd, perfect.

    Toen bij een van de shirts een naadje loszat en er een gaatje zichtbaar was kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd! Perfecte service dus.

Hans

Hans

Date: 31 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie keuze en snelle levering.

    donkerblauwe shirts mis ik nog in het assortiment.

Thea Kuijpers

Thea Kuijpers

Date: 23 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Shirt voor mijn man besteld op basis van beoordelingen op jullie webwinkel. En ik moet zeggen; het is allemaal waar. Snelle levering, telefonisch contact voor mijn bestelling omdat ik twijfelde over de maat uitstekend en een gewoon telefoonnummer. Geen duur 0900 nummer, Shirt is gedragen, gewassen en zelfs in de droger ( per ongeluk ) geweest en komt er goed uit. Hoop dat het zo blijft maar dat zal de toekomst uitwijzen en dan is dit shirt het eerste in de rij van meerdere

Jan

Jan

Date: 26 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • snelle levering conform afspraak. Fijne shirts met goede pasvorm en voldoende lengte, dus nooit meer een blote onderrug. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en het product

otto

otto

Date: 10 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • snelle levering super soft shirt pasvorm is perfect of het zo blijft moet nog blijken maar vooralsnog zeer tevreden

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 110

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts