Klant winkelbeoordelingen

Gerlof

Gerlof

Date: 27 februari 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle levering, goed product. Gewoon een no-nonsense zaak. Ik ga hier vaker bestellen.

Douwe

Douwe

Date: 28 januari 2018
  • Positieve punten en ervaringen
  • Overzichtelijke website, korte administratieve procedure, snelle leverin, goede verpakking.

ReVe

ReVe

Date: 29 december 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima advies van de medewerker, de t-shirts zitten als gegoten!

Ronald

Ronald

Date: 7 december 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goed en op tijd geleverd. Fijne t-shirts, extra lang. Prima.

Walther

Walther

Date: 6 december 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede en snelle service! De beste kwaliteit voor een goede prijs. Ik ben fan!

Joop Huijser

Joop Huijser

Date: 11 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle en goede aflevering ,ruilen zonder problemen en gezeur , gewoon Top Service

Robert uit Leiden

Robert uit Leiden

Date: 8 juni 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke website. Snelle levering. Een Wit Extra diep V-hals T-shirt 2-pack gaat gewoon door de brievenbus.

Jan Willem

Jan Willem

Date: 31 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Zeer positief en snel contact nadat de helft van mijn bestelling niet op voorraad bleek te zijn. Het duurde allemaal wat langer dan gedacht maar het werd met excuses en een kleine attentie allemaal tenslotte keurig in orde gemaakt. De T-shirts zijn zoals altijd perfect van maatvoering en kwaliteit.

Geert

Geert

Date: 26 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede lekker zittende shirts
    Zacht en blijven lang goed en krimpen nauwelijks !

Geert

Geert

Date: 8 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooi breed assortiment - ik raak niet uitgekeken!

    Fijne overhemden en shirts voor onder t overhemd

anneke

anneke

Date: 5 mei 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima. Goed en vlot.

Rob

Rob

Date: 6 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en top shirt!

S. Frank

S. Frank

Date: 8 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en een super kwaliteit T - shirt!

Robert uit Leiden

Robert uit Leiden

Date: 30 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik had 2 T-shirts besteld. Die werden geleverd in een plastic envelop die gewoon door de brievenbus kon. Handig, dus geen pakketje dat je bij de buren moet ophalen.

Thaddeus

Thaddeus

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel
    Snelle levering
    Duidelijke website
    Prima T-shirts die lang mee gaan

Ad

Ad

Date: 3 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles precies zoals vermeld, goede pasvorm, snelle levering

Marlie Hillekens

Marlie Hillekens

Date: 8 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke website, snelle levering.

Lee

Lee

Date: 5 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • good fit, recommended. #comfortably

Mieke Waardenburg

Mieke Waardenburg

Date: 4 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Nadat levering zoekgeraakt is bij PostNL ons direct nieuwe zending toegestuurd. Deze zending lag gelukkig de volgende dag op de deurmat.
    Prima opgelost.

thea

thea

Date: 25 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Fantastische webwinkel. Ben er heel tevreden over, snelle afhandeling, met ruilen geen problemen, snap je het even niet kun je chatten of ze bellen je heel snel terug. Kortom, een blijvertje.

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 115

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Wij maken gebruik van analytische en functionele cookies. Indien u op "OK" klikt gaat u akkoord met het plaatsen van additionele cookies om elders advertenties te tonen die aansluiten op uw gedrag. Indien u niets doet worden deze niet geplaatst. Lees hierover meer in de Privacy Policy.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts