Klant winkelbeoordelingen

Rob

Rob

Date: 6 april 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en top shirt!

S. Frank

S. Frank

Date: 8 februari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Snelle service en een super kwaliteit T - shirt!

Robert uit Leiden

Robert uit Leiden

Date: 30 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Ik had 2 T-shirts besteld. Die werden geleverd in een plastic envelop die gewoon door de brievenbus kon. Handig, dus geen pakketje dat je bij de buren moet ophalen.

Thaddeus

Thaddeus

Date: 27 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima winkel
    Snelle levering
    Duidelijke website
    Prima T-shirts die lang mee gaan

Ad

Ad

Date: 3 januari 2017
  • Positieve punten en ervaringen
  • Alles precies zoals vermeld, goede pasvorm, snelle levering

Marlie Hillekens

Marlie Hillekens

Date: 8 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Duidelijke website, snelle levering.

Lee

Lee

Date: 5 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • good fit, recommended. #comfortably

Mieke Waardenburg

Mieke Waardenburg

Date: 4 december 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Nadat levering zoekgeraakt is bij PostNL ons direct nieuwe zending toegestuurd. Deze zending lag gelukkig de volgende dag op de deurmat.
    Prima opgelost.

thea

thea

Date: 25 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Fantastische webwinkel. Ben er heel tevreden over, snelle afhandeling, met ruilen geen problemen, snap je het even niet kun je chatten of ze bellen je heel snel terug. Kortom, een blijvertje.

Niels Baas

Niels Baas

Date: 1 november 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • T-shirts zijn inderdaad perfect voor onder een overhemd door de lengte. Heb de grijze besteld en ze zijn inderdaad onzichtbaar onder een wit/licht overhemd, perfect.

    Toen bij een van de shirts een naadje loszat en er een gaatje zichtbaar was kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd! Perfecte service dus.

Hans

Hans

Date: 31 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mooie keuze en snelle levering.

    donkerblauwe shirts mis ik nog in het assortiment.

Thea Kuijpers

Thea Kuijpers

Date: 23 oktober 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Shirt voor mijn man besteld op basis van beoordelingen op jullie webwinkel. En ik moet zeggen; het is allemaal waar. Snelle levering, telefonisch contact voor mijn bestelling omdat ik twijfelde over de maat uitstekend en een gewoon telefoonnummer. Geen duur 0900 nummer, Shirt is gedragen, gewassen en zelfs in de droger ( per ongeluk ) geweest en komt er goed uit. Hoop dat het zo blijft maar dat zal de toekomst uitwijzen en dan is dit shirt het eerste in de rij van meerdere

Jan

Jan

Date: 26 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • snelle levering conform afspraak. Fijne shirts met goede pasvorm en voldoende lengte, dus nooit meer een blote onderrug. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en het product

otto

otto

Date: 10 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • snelle levering super soft shirt pasvorm is perfect of het zo blijft moet nog blijken maar vooralsnog zeer tevreden

Lazlo

Lazlo

Date: 10 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Prima service en kwaliteit shirts!

Peter

Peter

Date: 5 september 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Goede service maar een onduidelijke site (waarschijnlijk door alle opties en filters: die wel weer handig zijn)

John

John

Date: 24 augustus 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Voor de tweede maal enkele t-shirts met ronde hals besteld en deze zijn net als de eerste keer weer snel bezorgt.
    Ook nu weer heel tevreden over de shirts. De eerste heb ik ongeveer 3/4 jaar geleden besteld maar zijn nu ook nog steeds super goed draagbaar en zitten net zo lekker als m`n nieuwe. Dit terwijl ik ze dagelijks draag. Ik overdrijf echt niet als ik zeg dat dit mijn meest favorieten kleding stukken zijn, temeer omdat ik niet tientallen keren per dag opnieuw mijn shirt in mijn broek moet stoppen omdat deze shirts tenminste wel een fatsoenlijke lengte hebben. Een grote bron van ergernis is hiermee verholpen, Thanks!!!

    Mvgr. John L

ROOS

ROOS

Date: 19 augustus 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • Mijn partner heeft een normale lengte, maar heeft helaas een buik daardoor kruipen de gangbare t shirts na het wassen vaak omhoog , dan zie je niet alleen een stukje buik maar ook een bouwvakker decollet√© ha ha.
    Bij de shirt van jullie is dat verleden tijd, en het draagt lekker.

Harjan

Harjan

Date: 21 juli 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • mooie kwaliteit
    fijn op de huid
    goede service

Harjan

Harjan

Date: 21 juli 2016
  • Positieve punten en ervaringen
  • mooie kwaliteit
    fijn op de huid
    goede service

Onderdelen 1 tot 20 van totaal 104

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
Wij gebruiken cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer over cookies.
OK
To checkout
Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts