Partner: Spieren voor Spieren

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in wat ze willen en kunnen.

Update: Lees de volledige brief over onze laatste donatie

Spieren voor spieren

Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek en ondersteuning voor deze kinderen door middel van het organiseren van sport gerelateerde activiteiten en door het werven van fondsen. Hiermee creëert de Stichting inzichten en middelen om spierziekten beter te kunnen behandelen en uiteindelijk de wereld uit te helpen. Kortom Spieren voor Spieren roept iedereen in Nederland op om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Achtergrond

Op 28 januari 1998 werd de Stichting Spieren voor Spieren opgericht door voetbalcoach Jan Reker met ondersteuning van het toenmalige Nederlandse voetbalelftal. Frank en Ronald de Boer zijn sindsdien beschermheren van de Stichting. Vanaf 2000 is Louis van Gaal samen met zijn vrouw Truus heel actief als ambassadeur voor Spieren voor Spieren. Sinds de oprichting zetten ook veel topsporters zich in voor de Stichting. Deze sporters vormen samen het Oranjeteam waarvan een aantal verschillende teamleden altijd en met veel inzet aanwezig is op Spieren voor Spieren gelieerde, sportieve evenementen.

Actie ShirtsofCotton T-shirts voor Spieren voor Spieren

ShirtsofCotton is samen met Spieren voor Spieren een speciale actie gestart door het doneren van 1 euro per verkocht T-shirt. Bekijk de actiepagina op spierenvoorspieren.nl.

ShirtsofCotton - ontwikkelt extra lange V-hals T-shirts van de beste materialen voor een scherpe prijs. ShirtsofCotton: Perfectly crafted to fit your body. Op basis van eigen ervaring en de enorme input van al onze klanten zijn unieke t-shirts ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% American Cotton katoen. Licht getailleerd en met net dat beetje extra stof aan de onderkant. Verkrijgbaar in een mooie ronde basis vorm en uitgekiende v-halzen voor onder je overhemd. Voor 1, 2 of zelfs 3 knoopjes los.

Kijk voor meer informatie op https://shirtsofcotton.com

Bestel nu een extra lange V-hals T-shirt van ShirtsofCotton: van elk verkocht shirt gaat 1 euro naar Spieren voor Spieren!

 

 

ShirtsofCotton T-shirts Spieren voor Spieren

 

 

 

 

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts