Over ons

Witte t-shirts zijn er in alle soorten en maten. En dat is nu juist het probleem vinden we zelf. Vaak koop je in een impuls in de winkel een t-shirt, maar achteraf blijkt dat toch echt een miskoop. Is de V hals net niet diep genoeg, zodat je het t-shirt blijft zien onder je overhemd. Of heeft het t-shirt toch net een te dikke ronde hals. En na een paar keer wassen is het shirt al zodanig gekrompen dat het niet eens meer in je broek blijft zitten. Dat kan beter dachten we. En net als bij Mouwlengte7.com (overhemden met extra lange mouw) en ShirtsofHolland.com (stijlvolle Oranje overhemden) hebben we alle t-shirts van ShirtsofCotton zelf ontworpen en geproduceerd.

Lees meer over ShirtsofCotton in ons persbericht.

Extra lange T-shirts 

Extra lange t-shirts die niet meer uit je broek kruipen en dus perfect voor onder je overhemd. Met precies de juiste lengte van de mouw zodat je het witte t-shirt ook onder een poloshirt kunt dragen. En met een pasvorm die we Modern fit noemen. Heel licht getailleerd zodat het niet zichtbaar is onder een overhemd. Maar ook weer niet te strak. De witte t-shirts van ShirtsofCotton zijn verkrijgbaar met Basic Round, Basic V, Medium V, Deep V. 

Welke maat t-shirt heb ik?

Bij sommige webshops heb je hele ingewikkelde maten, bij ons kan je gerust de maat bestellen die je altijd hebt. We hebben namelijk bij de lengte van het t-shirt al rekening gehouden met de standaardmaten en daar extra lengte bij opgeteld. Waarbij we ook al rekening hebben gehouden met het lichte krimpen na het wassen en drogen. Dus draag je normaal gesproken t-shirts in maat L? Dan kan je ook bij ons met een gerust hart een maat L bestellen. Bekijk anders ook nog even de maattabel van de extra lange t-shirts van ShirtsofCotton

Persoonlijke Service

Wij geloven dat het online kopen van kleding de toekomst heeft. Maar we begrijpen ook dat je het t-shirt het liefst even van dichtbij wilt bekijken en wellicht wilt passen. Dat kan, dat is geen probleem. Juist door persoonlijke service willen we ons onderscheiden van andere aanbieders. Dus als het shirt naar jouw smaak niet goed is, dan is ruilen of je geld terug krijgen geen probleem.

We zijn benieuwd naar jouw mening

Uiteraard houden we graag rekening met jouw wensen.  We staan open voor alle suggesties. Omdat we de witte t-shirts dus zelf produceren, garanderen we een  uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm. We hebben er bewust voor gekozen om 5% elastaan door het katoen te mengen. Deze verhouding zorgt ervoor dat het t-shirt van lichte stretch is en dus heerlijk zit.

Heb je suggesties voor bepaalde ontwerpen of andere vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via ons contactformulier

Mark en Sean

markensean

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts