Extra Diepe V-Hals T-Shirts

Extra Diepe V-Hals T-Shirts Extra Diepe V-Hals T-Shirts

Uniek is onze collectie met Extra Diepe V-Hals T-Shirts voor onder je overhemd. De extra diepe V-hals T-shirts bieden we aan in 3 soorten. Met basic diepe V-hals, medium diepe V-hals en de extra diepe V-hals T-shirts. De een wil dat zijn shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedereen draagt zijn overhemd net weer anders. Lees meer...

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

15 Artikel(en)

Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

24 per pagina

15 Artikel(en)

Extra Diepe V-Hals T-Shirts

Uniek is onze collectie met Extra Diepe V-Hals T-Shirts voor onder je overhemd. De extra diepe V-hals T-shirts bieden we aan in 3 soorten. Met basic diepe V-hals, medium diepe V-hals en de extra diepe V-hals T-shirts. De een wil dat zijn shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedereen draagt zijn overhemd net weer anders.

We hebben de dieptes van de extra diepe V-hals shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd een t-shirt kunt matchen.

  • 1 knoopje van je overhemd open: het basic V-hals T-shirt
  • 2 knoopjes van je overhemd open: het medium V-hals T-shirt
  • 3 knoopjes van je overhemd open: het extra diepe V-hals T-shirt

We hebben per maat de ideale extra lengte berekend (ook na vele malen wassen en drogen). We zijn er dan ook zeker van dat we voor elke maat (of je nu M of XXL hebt) de juiste extra lengte aan het extra diepe t-shirt hebben gegeven.

De extra diepe v-hals t-shirts zijn van 170 grams katoen en zijn licht getailleerd (maar zeker niet te veel). 95% katoen en 5% elastaan, zodat de shirts een lichte stretch hebben en daardoor comfortabel aanvoelen. Het perfecte extra diepe v-hals shirt voor onder je overhemd.

Extra Diepe V-hals • Premium T-shirts • ShirtsofCotton® T-shirts

//]]>
Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts