Diepe V-hals T-shirts

Diepe V-hals T-shirts Diepe V-hals T-shirts

Uniek is onze collectie met Diepe V-hals T-shirts voor onder je overhemd. De diepe V-hals T-shirts bieden we aan in 3 soorten. Met basic diepe V-hals, medium diepe V-hals en de hele diepe V-hals. De een wil dat zijn t-shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedereen draagt zijn overhemd net weer anders. Lees meer...

Toon filter
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

30 Artikel(en)

Toon filter
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

30 Artikel(en)

Diepe V-hals T-shirts

Uniek is onze collectie met Diepe V-hals T-shirts voor onder je overhemd. De diepe V-hals T-shirts bieden we aan in 3 soorten. Met basic diepe V-hals, medium diepe V-hals en de hele diepe V-hals. De een wil dat zijn t-shirt zichtbaar is onder een overhemd en de ander juist weer niet. Iedereen draagt zijn overhemd net weer anders.

We hebben de dieptes van de diepe V-hals T-shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd een t-shirt kunt matchen.

  • 1 knoopje van je overhemd open: het basic diepe V-hals t-shirt
  • 2 knoopjes van je overhemd open: het medium diepe V-hals t-shirt
  • 3 knoopjes van je overhemd open: het hele diepe V-hals t-shirt

De t-shirts met diepe V-hals zijn allemaal extra lang. We hebben per maat de ideale extra lengte berekend (ook na vele malen wassen en drogen). We zijn er dan ook zeker van dat we voor elke maat (of je nu M of XXL hebt) de juiste extra lengte aan het t-shirt hebben gegeven.

De t-shirts zijn van 170 grams katoen en zijn licht getailleerd (maar zeker niet te veel). 95% katoen en 5% elastaan, zodat de shirts een lichte stretch hebben en daardoor comfortabel aanvoelen. Het perfecte diepe v-hals t-shirt voor onder je overhemd.

Crew neck T-shirts • Ronde Hals T-shirts • ShirtsofCotton® T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts