Extra lange t-shirts

Ben je op zoek naar een extra lang t-shirt voor onder je overhemd? Dan heeft ShirtsofCotton het perfecte extra lange t-shirt voor jou.

Extra lang t-shirt - de perfecte lengte voor jouw maat

Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld. Maar vreemd genoeg zie je qua kleding dat daar nauwelijks rekening mee gehouden wordt. Confectie, dus standaardmaten, is in de meeste collecties het meest gangbaar. Daarom zijn we enige tijd geleden begonnen met Mouwlengte 7, overhemden (shirts) met extra lange mouw. Die ontwerpen en produceren we zelf en is alleen in de webshop verkrijgbaar. Omdat we steeds meer vragen kregen of we ook extra lange t-shirts voor onder overhemden hadden, zijn we die ook zelf gaan ontwerpen en produceren. Er zijn wel enkele online winkels van extra lange t-shirts, maar of de kwaliteit van die shirts liet te wensen over, of we vonden ze gewoon te duur.

De t-shirts van ShirtsofCotton onderscheiden zich op 3 vlakken. Op de kwaliteit van het t-shirt, de soorten V-hals en op de lengte.

 

extra lange t-shirts

 

Extra lang t-shirt - beste Amerikaanse katoen

In katoen is er nogal wat variatie in kwaliteit. Onze ambitie is om gewoon het beste, extra lange, t-shirt te maken dat er in Nederland is. Daarom zijn de t-shirts gemaakt van het beste Amerikaanse katoen dat we hebben kunnen vinden. Amerikaans katoen wordt vaak ook wel PIMA katoen genoemd en komt voornamelijk uit Peru, Amerika en Australie. Amerikaans katoen heeft een langere vezel dan gewoon katoen. Die langere vezel geeft het t-shirt meer body, zodat het net iets steviger zit. Een van de kwaliteiten van Amerikaans katoen is dat het shirt wel blijft ademen. De extra lange t-shirts zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. De elastaan zorgt voor ene lichte stretch en maakt het t-shirt ook net iets zachter waardoor het comfortabeler zit.

Extra lang t-shirt - de perfecte lengte voor elke maat

Vraag je je ook wel eens af hoe veel langer je t-shirt dan moet zijn? Daar hebben we rekening mee gehouden. je ziet soms hele ingwikkelde maatschema's en maattabellen waar je eigenlijk geen wijs uit wordt. Omdat we de t-shirts zelf ontwerpen en produceren hebben per maat (S, M, L, XL, XXL) bekeken wat de ideale extra (rug)lengte is. Je hoeft dus zelf niet meer je t-shirts op te meten of je lengtematen te berekenen. Dat hebben wij al voor je gedaan. Dus heb je normaal een t-shirt in maat L, dan is dat nu ook het geval. Met de extra (rug)lengte hebben we al rekening gehouden.

Extra lang t-shirt - kies jouw ideale V-hals

Omdat een t-shirt met V-hals steeds populairder wordt, hebben we 3 soorten V-hals t-shirts zodat jij jouw ideale V-hals zelf kunt bepalen.Draag je t-shirts met een ronde hals of met een V-hals? Volgens onderzoek van Elsevier is het een modemisser als je t-shirt onder je overhemd zichtbaar is. Maar dat moet iedereen natuurlijk zelf weten. We hebben 3 soorten V-hals t-shirts gemaakt:

- basic V-hals t-shirt

- medium V-hals t-shirt

- deep V-hals t-shirt

Ben je bijvoorbeeld gewend om op je werk een overhemd te dragen en heb je het bovenste knoopje van je overhemd dicht? Dan is een basic V-hals t-shirt ideaal voor jou. Maar heb je bijvoorbeeld in je vrije tijd ook het tweede knoopje open, dan is een medium V-hals t-shirt het ideale V-hals t-shirt voor jou. Steeds vaker zie je ook dat mannen standaard het tweede of zelfs derde knoopje open hebben. Dan is het ideale V-hals t-shirt het diepe V-hals t-shirt. Voor ieder wat wils dus.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts