Undershirts

Undershirts Undershirts

Uniek is onze collectie ondershirts voor onder je overhemd. Heerlijke ondershirts met extra lengte in alle kleuren en maten. Read More...

Filter Items
New
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 46 total

Page:
  1. 1
  2. 2
Filter Items
New
Set Ascending Direction

32 per page

Items 1 to 32 of 46 total

Page:
  1. 1
  2. 2

Undershirts

Uniek is onze collectie ondershirts voor onder je overhemd. Heerlijke ondershirts met extra lengte in alle kleuren en maten.

We hebben voor alle ondershirts de ideale extra lengte berekend (ook na vele malen wassen en drogen). We zijn er dan ook zeker van dat we voor elke maat (of je nu M of XXL hebt) de juiste extra lengte aan het ondershirt hebben gegeven. Een lijstje van alle modellen:

  • 1 knoopje van je overhemd open: het ondershirt met basic V-hals
  • 2 knoopjes van je overhemd open: het ondershirt met medium V-hals
  • 3 knoopjes van je overhemd open: het ondershirt met diepe V-hals
  • Ronde boord: het ondershirt met ronde hals

We hebben voor alle extra lange ondershirts de ideale lengte berekend (ook na vele malen wassen en drogen). We zijn er dan ook zeker van dat we voor elke maat (of je nu M of XXL hebt) de juiste lengte aan het t-shirt hebben gegeven.

De ondershirts zijn van 170 grams katoen en zijn licht getailleerd (maar zeker niet te veel). 95% katoen en 5% elastaan, zodat de extra lange shirts een lichte stretch hebben en daardoor comfortabel aanvoelen. Het perfecte ondershirt voor onder je overhemd.

ShirtsofCotton ondershirts

Heerlijke ondershirts van de allerbeste materialen voor een scherpe prijs. ShirtsofCotton: Perfectly crafted to fit your body. Op basis van eigen ervaring en de enorme input van al onze klanten zijn unieke ondershirts en v-hals T-shirts ontworpen voor de moderne man. Gemaakt van 100% American Cotton katoen. Licht getailleerde T-shirts met net dat beetje extra stof aan de onderkant.

De allerbeste stoffen voor uw ondershirt

Wij garanderen een uitstekende kwaliteit en een prettige pasvorm van onze T-shirts. Al onze ondershirts zijn gemaakt van 100% kwaliteit American Cotton. De stof is voorgekrompen en voorgewassen speciaal voor onze T-shirts. En dat zit heerlijk. De ondershirts zijn extra zacht en gaan lekker lang mee.

ondershirts voor onder je overhemd

Geperfectioneerde ondershirts voor onder je overhemd. Onze Basic V-hals T-shirts, Medium V-hals T-shirts en Deep V-hals T-shirts zijn perfect afgemeten voor onder je overhemd met 1, 2 of zelfs 3 knoopjes open. En toon je juist graag je T-shirts onder je overhemd dan is het Basic V-hals T-shirt of Basic Round T-shirt de beste keus. Natuurlijk allemaal extra lang.

Licht getailleerde ondershirts

Al onze ondershirts zijn licht getailleerd (modern fit) voor de moderne man. Met net dat beetje extra stof aan de onderkant zodat je T-shirt lekker in je broek past - en daar vooral blijft! Ook als je het vaak hebt gewassen.

De beste ondershirts

ShirtsofCotton T-shirts zijn op meer dan 20 elementen verbeterd. Een speciaal ontwikkelde katoensoort. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Meer ruimte in de oksel. Licht getailleerd. Extra lang. Een modern weggewerkt neklabel. Met perfect afgestemde V-halzen voor onder je overhemd. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker in onze T-shirts, sterker en zekerder. En een goed extra lang T-shirt moet je ook een beetje voelen rond je lichaam. Dat hebben we nu geleerd.” Ervaar nu ook een perfect T-shirt van ShirtsofCotton - en gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts