Blauwe T-shirts

Blauwe T-shirts Blauwe T-shirts

Blauwe Heren T-shirts van ShirtsofCotton Online. De keuze voor de kleur van een T-shirt is erg persoonlijk en blauw is geen uitzondering. De kleur blauw is een mooie volle kleur. Een blauw T-shirt van ShirtsofCotton is perfect om te dragen op een casual gelegenheid. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "blauwe T-shirts". De mooiste blauwe T-shirts van fantastische kwaliteit. Bekijk alle blauwe heren T-shirts online. Weiterlesen...

Filter (1)
Am beliebtesten
In aufsteigender Reihenfolge

32 pro Seite
Filter (1)
Am beliebtesten
In aufsteigender Reihenfolge

32 pro Seite

Blauwe T-shirts

Blauwe Heren T-shirts van ShirtsofCotton Online. De keuze voor de kleur van een T-shirt is erg persoonlijk en blauw is geen uitzondering. De kleur blauw is een mooie volle kleur. Een blauw T-shirt van ShirtsofCotton is perfect om te dragen op een casual gelegenheid. Een vertrouwde online winkel voor het kopen van "blauwe T-shirts". De mooiste blauwe T-shirts van fantastische kwaliteit. Bekijk alle blauwe heren T-shirts online.

Blauwe T-shirts: puur en zuiver

De associaties: blauw is een pure, zuivere kleur

De kleur blauw komt voor in vele hoedanigheden. Associaties met de kleur blauw zijn puur en zuiver. Daarnaast zie je het in de politiek. Blauw is in de politiek de kleur van de liberalen. Dit is in Nederland de VVD. Daarnaast hoor je mensen af en toe het volgende zeggen: 'hij/zij heeft blauw bloed' met blauw bloed wordt bedoeld dat iemand van adellijke afkomst is. Melk zit vaak in een blauwe verpakking, in tegenstelling tot yoghurt (groen), karnemelk (rood) en vla (geel). Als laatste wordt de kleur blauw veel gebruikt voor babykleding van jongentjes.

blauwe heren t-shirts online kopen

Blauw: mooi voor casual shirts

Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs fijne kleuren voor een T-shirt tijdens casual gelegenheden, maar een blauw T-shirt is bij uitstek ook geschikt voor een casual gelegenheid. Zeker als in de warmere maanden. Daarnaast is een blauw T-shirt de kleur voor een standaard shirt. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met de verschillende kleuren T-shirts en zorg voor die unieke en stijlvolle uitstraling.

Welke kleur blauw? 

Kiezen voor een blauw T-shirt is misschien wel een beetje gedurfd, maar je valt zeker op. Met de juiste keuze is een blauw T-shirt stijlvol en getuigd van passie. Een blauw T-shirt is erg stijlvol. Je onderscheid je zelf van de rest. Een blauw T-shirt is perfect te combineren met een andere zachte kleur. Trek bijvoorbeeld een blauw T-shirt aan op een mooie zwarte spijkerbroek. Of combineer het met een blazer (jasje).

Zakelijke T-shirts en de blauwe kleur

's Ochtends kies je de kleur van het T-shirt uit op de gelegenheid van de dag. Heb je een zakelijke bespreking? Dan laat je waarschijnlijk het T-shirt links liggen en kies je voor een mooi, blauw overhemd. Ga je gezellig BBQ'en met vrienden in het weekend? Dan is een blauw T-shirt zeer geschikt. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs veilige kleuren om aan te trekken. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen de genoemde kleuren. Experimenteer eens met een leuk blauw T-shirt. Een blauw T-shirt hoort in de kast te liggen.

blauwe tshirts online voor heren

De blauw kleur in RAL

RAL is het internationale standaard kleurensysteem (veel gebruikt bij verf). Er zijn 25 populaire blauwtinten beginnend met RAL nummer 5000 tot 5026. Denk hierbij aan de kleuren ultramarijn, signaalblauw, azuur, lichtblauw, kobalt, verfblauw en nachtblauw (ook wordt donkerblauw vaak navy genoemd naar de Marine kleur). Blauw is ''een van de meest bekende en wellicht zelfs meest gebruikte kleuren ter wereld. Veel jongens kiezen al op jonge leeftijd voor de favoriete kleur: blauw!

Blauwe T-shirts voor mannen met stijl

De blauwe T-shirts van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor premium T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Alle T-shirts hebben een prettige pasvorm en (bijna) elke maat is beschikbaar. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je nieuwe blauwe T-shirt.

Blauwe heren T-shirts online kopen

Blauwe T-shirts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste kleuren T-shirts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Post your comment

ShirtsofCotton T-Shirts