Heren Boxershorts

Heren Boxershorts Heren Boxershorts

Heren Boxershorts van Shirtsofcotton. Een nieuwe beleving! De boxershorts van ShirtsofCotton zijn ontwikkeld met input van onze klanten. Nadat de T-shirts als uniek, extra zacht kledingstuk wordt ervaren, kwam al snel de vraag of we het productassortiment konden uitbreiden naar extra zachte boxershorts. Dit resulteert een superfijne ShirtsofCotton Boxershorts. De boxershort zijn net zoals de T-shirts gemaakt van 200 grams, 100% Premium Cotton. Daarnaast zijn de ShirtsofCotton boxershorts net iets langer gemaakt voor ultieme draagcomfort. De boxershorts kruipen niet omhoog en zelfs na meerdere keren wassen blijft de boxershort fijn en zacht aanvoelen. De boxershorts zijn verkrijgbaar per 3-pack. Bekijk de ShirtsofCotton boxershorts online.  Weiterlesen...

Filter
Am beliebtesten
In aufsteigender Reihenfolge

32 pro Seite
Filter
Am beliebtesten
In aufsteigender Reihenfolge

32 pro Seite

Heren Boxershorts

Heren Boxershorts van Shirtsofcotton. Een nieuwe beleving! De boxershorts van ShirtsofCotton zijn ontwikkeld met input van onze klanten. Nadat de T-shirts als uniek, extra zacht kledingstuk wordt ervaren, kwam al snel de vraag of we het productassortiment konden uitbreiden naar extra zachte boxershorts. Dit resulteert een superfijne ShirtsofCotton Boxershorts. De boxershort zijn net zoals de T-shirts gemaakt van 200 grams, 100% Premium Cotton. Daarnaast zijn de ShirtsofCotton boxershorts net iets langer gemaakt voor ultieme draagcomfort. De boxershorts kruipen niet omhoog en zelfs na meerdere keren wassen blijft de boxershort fijn en zacht aanvoelen. De boxershorts zijn verkrijgbaar per 3-pack. Bekijk de ShirtsofCotton boxershorts online. 

Boxershorts van ShirtsofCotton: een nieuwe beleving

Boxershorts van ShirtsofCotton

De boxershorts van ShirtsofCotton hebben een brede elastisch band. De brede elastische band zorgt er voor dat de band niet zal omrollen. Daarnaast hebben we pijpen van de boxershorts net wat langer gemaakt. Dit resulteert dat de pijpen niet omhoog kruipen. Wanneer de pijpen van een boxershort omhoog kruipen, kan dit niet fijn zitten. Met de boxershorts van ShirtsofCotton heb je dit probleem niet meer. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel. De heren boxers zijn gemaakt 200 grams Premium Cotton. Het materiaal bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan. Het elastaan zorgt voor een lichte stretch. De boxershort hebben een strakke pasvorm, zodat het fijn om de benen zit. Het resultaat is een heerlijke boxershorts met genoeg bewegingsvrijheid. Door het premium katoen is de stof sterk en duurzaam, maar toch comfortabel en super zacht.

shirtsofcotton boxershorts online kopen

De kenmerken van de Boxershorts

  • 200 grams premium katoen
  • Geprint label in de binnenkant (geen vervelende, jeukende labels)
  • Nét wat langer gemaakt (de boxershort zal niet omhoog kruipen)
  • Brede elastische band (de band zal niet omslaan)
  • Elastaan toegevoegd (genereert stretch voor optimaal draagcomfort)
  • Extra Zacht
  • Uniek ShirtsofCotton logo aan de zijkant

Heren Boxershorts van ShirtsofCotton

De boxershorts van ShirtsofCotton zijn verkrijgpaar in een 3-pack. In de 3-pack zitten de kleuren: rood, navy (donkerblauw) en zwart. Elke onderbroek heeft een donkerblauwe elastasche tailleband. Daarnaast staan de letters van ShirtsofCotton op de taille band. 

Stijlvolle Boxershorts

Boxershorts van ShirtsofCotton koop je online bij de webshop voor T-shirts in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door alleen heren boxershorts en T-shirts van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. De boxershorts hebben een prettige pasvorm en zijn beschikbaar in de maten S (small) tot en met 4XL. Wij willen graag dat jij 's ochtends je boxershort met een fijn gevoel aan doet.

Heren Boxershorts online kopen

Alle ShirtsofCotton Boxershorts zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Naast boxershorts hebben we een volledige collectie T-shirts voor mannen. De mooiste T-shirts en boxershorts koop je online met gemak en eenvoud. 100% kwaliteit gemaakt van premium katoen.

Innovatie: continue verbeteren

ShirtsofCotton boxershorts zijn op vele manieren verbeterd. Een hoogwaardige katoensoort. Een speciaal ontwikkelde katoenweving. Net iets langer aan de onderkant. Voorgekrompen. En voorgewassen. Verschillende beschermende wassingen. Meer ruimte. Een modern weggewerkt label. En vooral extra zacht. En we blijven continue verbeteren - dankzij de enorme input en enthousiasme van onze klanten. ShirtsofCotton T-shirts en Boxershorts voor alle mannen.

Gun jezelf kwaliteit

Mannen voelen zich lekker, sterker en zekerder in onze boxershorts. En een fijne boxershort moet je ook een beetje voelen. Ervaar de perfecte boxershots van ShirtsofCotton - gun jezelf kwaliteit.

Post your comment

ShirtsofCotton T-Shirts