Vaderdag T-shirt cadeau

Vaderdag T-shirt cadeau Vaderdag T-shirt cadeau

Uniek is onze collectie met t-shirts voor onder je overhemd. Verschillende v-hals t-shirts en basic t-shirts. Een schitterende Vaderdag cadeau. We hebben de dieptes van de V-hals shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd een wit t-shirt kunt matchen. En de T-shirts zijn net iets langer gemaakt. Dat vindt papa voor Vaderdag heel prettig. Lees meer...

Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Filters
Meest populair
Stel een Oplopende Directie in

32 per pagina

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vaderdag T-shirt cadeau

Uniek is onze collectie met t-shirts voor onder je overhemd. Verschillende v-hals t-shirts en basic t-shirts. Een schitterende Vaderdag cadeau. We hebben de dieptes van de V-hals shirts zodanig uitgemeten, dat je bij elk knoopje open van je overhemd een wit t-shirt kunt matchen. En de T-shirts zijn net iets langer gemaakt. Dat vindt papa voor Vaderdag heel prettig.

De T-shirts zijn van hoge kwaliteit 170 grams katoen en licht getailleerd (maar zeker niet te veel). 95% katoen en 5% elastaan, zodat de shirts een lichte stretch hebben en daardoor comfortabel aanvoelen. Het perfecte t-shirt als cadeau of kadootje voor Vaderdag voor onder je overhemd.

Speciaal voorgewassen en voorgekrompen met net dat beetje stof extra aan de onderkant. Daarnaast zijn de shirts licht getailleerd en zitten daardoor heerlijk.

T-SHIRTS als Vaderdag cadeau voor mannen - ShirtsofCotton

Vaderdag T-shirts • Premium T-shirts • ShirtsofCotton® T-shirts

Post your comment

ShirtsofCotton T-shirts