Zwarte T-shirts zijn populair onder mannen. Een zwart T-shirt is stoer, makkelijk te combineren en vooral tijdloos. De damens weten dit al langer. Met een zwart T-shirt kun je altijd uit de voeten en is met alle kleuren te combineren. Het hebben van een paar goede zwarte T-shirts is altijd handig.

Zwart is een tijdloze kleur
Zwart, wit en grijs zijn samen echte tijdloze kleuren. Dit betekent dat je deze kleuren altijd kunt gebruiken. Je bent nooit afhankelijk van een bepaald trend of mode die op dat moment populair is. Hierdoor ga je nooit echt fout met een goed zwart T-shirt.

Emoties? Zwart wordt geassocieerd met chique en stoer
Kleuren worden vaak gerelateerd aan emoties, zo is rood geassocieerd met warmte, intimiteit en levendigheid. Zwart wordt vaak geassocieerd met chique, stoer, krachtig en mysterieus. Een zwart T-shirt doet je dus al snel wat stoerder lijken.

Zwarte T-shirts: Zwart is een schitterende kleur

Zwarte kleding tijdens een sollicitatie
Zelfs in het bedrijfsleven zijn kleuren belangrijk. Ga je solliciteren? Draag dan zwart! Uit onderzoek van Careerbuilder blijkt dat werkgevers het liefste de kleuren blauw en zwart zien tijdens een sollicitatiegespek.

Werkgevers associëren zwart met de eigenschap "leiderschap", blauw wordt geassocieer met de eigenschap "teamspeler". Ga je dus voor een zelfstandige functie kies dan voor zwart. Een zwart T-shirt onder een net zwart overhemd is dus een goeie combinatie.

Zwart kleed af!
Je hebt het misschien wel eens van gehoord, zwart kleed af. Maar wat betekent dit? Wil je net iets slanker ogen dan is zwarte kleding de beste optie. Zwart zorgt ervoor dat je optisch er slanker uitziet. Vooral een combinatie van een zwarte broek met een zwart T-shirt doen je extra slank voorkomen. Dit effect werkt overigens ook bij donkergroene, donkerbruine of donkerblauwe kleding.

Stijlvolle zwarte T-shirts

Zwart op zwart is tegenwoordig een hele eigen stijl en wordt steeds populairder. Steeds vaker zie je mannen op straat lopen met een mooie zwarte leren jas, zwarte leren schoenen en een zwart T-shirt. Vaak accentueren zij bepaalde kleuren door er bijvoorbeeld een gekleurde sjaal bij te dragen. Dit is een echte tijdloze en stoere look.

Zwarte T-shirts met ronde hals
Zoek je een zwart T-shirt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Hieronder vind je een top 3 lijstje van meest populaire zwarte T-shirts.

  1. Zwarte T-shirts met ronde hals
  2. Zwarte T-shirts met een (normale) V-hals
  3. Zwarte T-shirt met diepe V-hals

Kies een T-shirt dat je bevalt en gemakkelijk draagt. Je eigen voorkeur staat voorop. Zwarte T-shirts met normale of diepe V-hals hebben als bijkomend voordeel dat je ze niet ziet onder je overhemd of trui.

Drie soorten zwarte T-shirts met ronde hals en v-hals

Hoe houd ik me zwarte T-shirts echt zwart?
Het belangrijkste bij het wassen van zwarte kleding is dat je het niet combineert met andere lichte kleding: bijvoorbeeld de witte was. Zwart was je samen met andere zwarte kleding. Was zwarte T-shirts op lage temperaturen, bij voorkeur op 30 graden. En investeer in een wasmiddel speciaal voor zwarte kleding. Dit was middel is milder en heeft geen blekende werking. Dit in tegenstelling tot witte wasmiddelen die juist bleek toevoegen om alle andere kleuren te verminderen (en zo het wit te behouden). Zorg goed voor je favoriete zwarte T-shirt.

Vlekken in zwarte T-shirts
Met zwarte kleding kun je nog wel eens tegen witte vlekken aanlopen. Als deze er echt niet uitgaan kun je hiervoor azijn gebruiken. Azijn is één van de ingrediënten waarmee schoonmaakmiddelen vlekken reinigt en geurtjes verwijderd. Mochten sommige vlekken er dus echt niet uitgaan dan kun deze wassen met azijn. Gooi de kleding daarna nog wel even in de was en je weet zeker dat je T-shirt er helemaal zwart uit komt!