Wie draagt een zwart T-shirt? De kleur zwart is met een ware opmars bezig. Een heerlijke diepe kleur die overigens vaker in de wintermaanden wordt gedragen dan in de zomer.

Zwarte T-shirts als fashion statement

Waarom al dat wit? Er zijn genoeg modieuze heren die welbewust kiezen voor een gekleur t-shirt. Denk aan een heerlijk grijs t-shirt of zwart t-shirt. Je ziet ook steeds vaker BN-ers op televisie met een mooi uitgesneden zwart T-shirt.

Mooie zwarte t-shirts

Zwarte volle T-shirts

Een niet al te groot geheim is dat zwart "afkleedt".Kort gezegd: het zluit goed aan bij de meeste andere kleding. En volgens vrouwen zie je er ook (gemiddeld) slanker uit. De kleur zwart maakt wel een vollere indruk - meer ontwikkeld. De stof is overigens soms ook letterlijk wat voller vanwege de zwarte verf die wordt gebruikt.

Onder een colbert?

Denk aan Steve Gates: black turtle neck. Wat erg mooi staat is een strak zwart T-shirt onder een colbert. Hiermee creer je een mooi contrast voor beide kledingstukken. De colbert krijgt de aandacht die het verdient. En de T-shirts zijn voor de oplettende tegenpartij.Een zwart T-shirt onder een mooi contrasterend colbert kan er echt mooi uitzien.

Mooi zwart t-shirts onder een jasje of colbert