Zwart, zwart en nog eens zwart. Er zijn mensen die niet heel veel zwarte kleding dragen: bijvoorbeeld omdat het niets voor ze doet, of omdat ze er niet vrolijk van worden. Toch zijn er mensen die niet zonder zwarte broeken, zwarte t-shirts en zwarte overhemden kunnen.

Zwart is er altijd!
Toch is de kleur zwart een kleur die je altijd in kledingzaken ziet. Elk seizoen weer. Het is een makkelijke kleur: je kan er alle kanten mee op, simpel gezegd een goede basic dus.

Heerlijke zwarte T-shirts met v-hals

Draag jij graag zwart?

Dan ben jij volgens de kenners, iemand die:

  • Behoefte heeft aan tijd voor zichzelf
  • Realistisch is
  • Zijn identiteit verkent
  • Erg op zijn privacy is gesteld

Het is helemaal niet verkeerd om te investeren in een mooi zwart effen T-shirts, eventueel met een mooie V-hals.

Zwarte kleding en zwarte t-shirts

Een aantal tips uit de psychologische hoek over zwart

Voor: als je graag zwarte kleding draagt
Als je graag zwart draagt, ben je waarschijnlijk een sterk en wilskrachtig persoon. Je houdt ervan om de leiding te hebben. Vaak houd je je diepste gedachten voor je om zo de controle te houden. Zwart is een makkelijke kleur om je in te verstoppen. Bijvoorbeeld een zwart T-shirt.

Voor: als je geen zwart draagt
Als je niet graag zwart draagt, dan heb je er geen moeite mee om je innerlijke schoonheid en mogelijkheden te laten zien. Heb je eigenlijk wel zwarte kledign zoals een zwart T-shirt of zwart overhemd?

Tip! Verminder zwart tijdens mindere dagen
Draag minder zwart als je de neiging hebt tot depressie, als je opgemerkt wilt worden en flexibel en ruimdenkend wilt overkomen.

Tip! Meer zwart als je je wilt verbergen
Draag meer zwart als je je diepste gedachtes en gevoelens niet wilt tonen. Als je je kwetsbaar of verward voelt, kan zwart ervoor zorgen dat je je veilig voelt.

Loving! black T-shirts