Als je een t-shirt draagt onder je overhemd en pak, moet dat in de eerste plaats natuurlijk comfortabel zitten. Als je shirt niet prettig zit, ben je daar de hele tijd mee bezig. Comfortabel is bijvoorbeeld, dat het shirt niet de hele tijd uit je broek schiet of dat je door dat shirt heftig gaat zweten.

T-shirt onder een pak: het T-shirt moet niet zichtbaar zijn
Vroeger was het erg simpel voor de man, onder een overhemd droeg men een wit hemd. De moderne man draagt al heel lang geen hemdjes meer. Maar gelukkig voor de mannen zijn er genoeg alternatieven, tegenwoordig heb je namelijk t-shirts speciaal voor onder een overhemd. Die t-shirts hebben bijvoorbeeld een extra lage v-hals, zodat ze helemaal niet te zien zijn onder een overhemd. En ze sluiten lekker aan op je lichaam.

Tip: Let er op dat het shirt niet te zien is, dat ziet er namelijk niet netjes uit. Tenminste volgene de modebewuste dames.

T-shirts voor onder een pak

T-shirt onder een pak: Kies voor kwaliteit
Het is natuurlijk het beste om een t-shirt aan te schaffen van goede kwaliteit. Als je bijvoorbeeld een goedkoop wit t-shirt aanschaft is het na 2 keer wassen niet eens meer wit. Of valt het uit elkaar. Als je een shirt van betere kwaliteit aanschaft kan je daar ook langer mee doen. En het bespaart je dan uiteindelijk geld.

Tip: Zorg dat je onder shirt comfortabel zit. En kies voor kwaliteit.

En als je zweet: Welk T-shirt kies je dan voor onder je pak?
Vooral in de zomer hebben mensen last van zweetoksels, dat is normaal omdat het natuurlijk een stuk warmer Maar weet: zweten is gezond. Zo houden we onze lichaamstemperatuur op pijl. Het beste is, om een T-shirt te vinden dat ruimte biedt bij de oksels, maar ook mooi afkleed.

Als je een shirt gaat aanschaffen, let dan wel op van welk materiaal het is gemaakt. Het beste is om een shirt te kopen van katoen, waarom katoen? Katoen draagt prettig, en neemt ook veel vocht op. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten katoenen T-shirts, en je moet zelf ondervinden welk merk jij het prettigst vind.

De beste T-shirt voor onder je pak

T-shirts met een ronde hals onder je overhemd of pak.
Een T-shirt met een ronde hals onder je trui is tegenwoordig een echte NO NO wanneer je het overhemd open draagt (knoopjes open). Aan de andere kant kan een ronde hals een uitkomst zijn wanneer je dit draag met stropdas. Je ziet het T-shirt tenslotte toch niet.

Een T-shirt met een V-hals is perfect voor onder je overhemd en pak omdat deze niet zichtbaar is en je tegelijkertijd warm houdt.

Onder een pak: Waar moet ik op letten bij het zoeken van een V-hals T-shirt?
Het ideale V-hals T-shirt voor onder een pak is een V-hals van 100% katoen of eentje met wat elastaan zodat het lekker meerekt. Dit zit erg comfortabel en is eenvoudig te strijken.

Een goeie tip kan zijn je overhemd en pak te passen met het T-shirt. Zorg ervoor dat het T-shirt met V-hals dat je hieronder doet diep genoeg is zodat het niet meer zichtbaar is. Het T-shirt zit dan vervolgens bij al je overhemden en pakken perfect en ook heb je hetzelfde probleem niet meer bij een overhemd waarvan je 2 of 3 knoopjes open doet. Hiermee los je 2 problemen in 1 keer op.

Extra lange T-shirts kruipen niet uit je pantalon
Een gouden tip is een extra lang T-shirt. Een klein beetje extra stof aan de overkant van je T-shirt zorgt ervoor dat je geen bouwvakkers decolleté krijgt en je T-shirt lekker in je broek/pantalon van je pak blijft zitten. De hele dag! Steeds vaker zijn de extra lange T-shirt ook al wat voorgekrompen zodat de T-shirt minimaal krimpen in de was.

Conclusie. Het beste t-shirt onder je pak
Alhoewel je een T-shirt niet kan zien ondder je pak raden we mannen aan om toch voor kwaliteit te kiezen. De kwaliteit en uitstraling van jouzelf begint bij je ondergoed. Kwaliteit van onderen is kwaliteit van buiten. Je voelt je volgens onderzoekers ook zekerder wanneer je je favoriete of fijne onderkleding draagt onder je pak.

Het beste T-shirt onder je pak is een shirt met een v-hals of ronde hals. Afhankelijk van het dragen van een pak mét of zonder das (of strik). Het belangrijkste is om een goed T-shirt te kiezen dat zweet absorbeert en lekker om je lichaam zit. Kies voor kwaliteit. Een goede stof en een goede weving. Oja! en als je dan toch gaat winkelen: kies dan een extra lange variant T-shirt voor onder je pak.

tshirt dragen onder een pak