Iedereen kent het probleem. Het is hartje winter, het sneeuwt en het vriest buiten. Je truien kunnen weer uit de kast en je kleed je zo dik mogelijk aan. Een hemd, een T-shirt en een trui om je warm te houden. Wij mannen hebben dan vaak het probleem dat we ons T-shirt onder de trui vandaan zien komen. Volgens sommige dames ziet dit er niet uit. Wat vind jij?

T-shirts met een ronde hals onder je trui is NOT DONE!
Een T-shirt met een ronde hals onder je trui is tegenwoordig een echte NO NO. In de tijd van de guldens kwam je hier misschien mee weg maar tegenwoordig draagt een beetje modebewuste man een T-shirt met een V-hals. Een T-shirt met een V-hals is perfect voor onder je trui omdat deze niet zichtbaar is en je tegelijkertijd warm houdt. Bovendien helpt het dragen van een T-shirt onder een trui bij het transpireren. Het zorgt ervoor dat je geen zweet plekken hebt die bij je trui zichtbaar zijn.

Maar waar moet je nou eigenlijk op letten? Het vinden van het perfecte V-hals T-shirt kan nog best lastig zijn.

T-shirts onder een trui: wel of niet

Waar moet ik op letten bij het zoeken van een V-hals T-shirt?
Het ideale V-hals T-shirt voor onder een trui is een V-hals van 100% katoen of eentje met wat elastaan zodat het lekker meerekt. Dit zit erg comfortabel en is eenvoudig te strijken.

Een goeie tip kan zijn je trui te pakken die het diepst is uitgesneden. Zorg ervoor dat het T-shirt met V-hals dat je hieronder doet diep genoeg is zodat het niet meer zichtbaar is. Het T-shirt zit dan vervolgens bij al je truien perfect en ook heb je hetzelfde probleem niet meer bij een overhemd waarvan je 2 of 3 knoopjes open doet. Hiermee los je 2 problemen in 1 keer op.

Zo moet het! Een V-hals T-shirt onder je trui

T-shirts onder een trui voor de lange man
Mannen die langer zijn dan 1.80 en dat zijn er veel in Nederland hebben nog weleens moeite een goed T-shirt te vinden met een goede V-hals en de juiste lengte. Na 2 of 3 keer wassen gaat dat T-Shirt met die goeie V krimpen en is de lengte aan de onderkant weer te kort. Een oplossing hiervoor kan zijn T-shirts met een extra lengte, speciaal gericht op de lange man. Hierdoor kun je gewoon je T-shirts zonder kop zorgen in de was gooien.

Overhemd onder een trui
Tegenwoordig is het ook populair om in plaats van T-shirts onder een trui, overhemden onder een trui te dragen. Dit is een perfecte combinatie van aan de ene kant "een casual trui" en aan de andere kant een "chique overhemd". Je zult zien dat deze combinatie het zowel goed doet op de werkvloer als in de kroeg. Het combineren van een overhemd onder een trui zorgt er ook nog eens voor dat je extra warm bent in de winter!

Wil je een helemaal chique combinatie? Dan is het toevoegen van een das helemaal een goeie oplossing. Let hierbij wel op dat je zorgt voor een goeie kleuren combinatie. Bijvoorbeeld een das met dezelfde kleur als je trui.