Wie kent het niet: T-shirts in je broek ja of nee? Je hebt mannen die zweren erbij en doen het al van kinds af aan: het T-shirt tijdens het aankleden nog even snel in de broek stoppen. Andere mannen vinden het wel fijn dat het T-shirt lekker los hangt.

T-shirt in je broek?

In fora kan er zelfs een hele discussie over ontstaan. De een vindt het lekker blousen het fijnste en de ander zal en moet het T-shirt in de broek stoppen. Omdat het nu eenmaal zo lekker zit.

Omdat het nu eenmaal zo lekker zit

Een T-shirt in je broek zit voornamelijk lekker als je een trui of andere kleding eroverheen aan hebt. Of natuurlijk in de winter als het weer koud wordt. Dan is het misschien zelfs slim te noemen. Schaatser hebben eigenlijk altijd wel strakke T-shirts of thermo kleding aan en stoppen dit in de broek - soms zelfs in de onderbroek.

Heb jij je T-shirt wel of niet in je broek?

T-shirt in de broek: Wat vinden vrouwen ervan?

Kijk! Hier zijn de mening verdeeld. In de zomer laat je een mooi T-shirt met een opdruk of een mooi kleurtje vaker wel uit de broek hangen omdat het dan lekker casual en los zit. Maar wanneer je een wit T-shirt draagt - en eigenlijk met name onder een overhemd - dan wordt toch wel aangeraden om je witte T-shirt in je je broek te stoppen.

Wel of niet het T-shirt in de broek

  • Onder T-shirts — T-shirts voor onder een overhemd gaan eigenlijk altijd de broek in.
  • Polo shirts — Deze kun je over een broek dragen. Alhoewel deze ook vaak in de broek worden gestopt. Dit komt vooral vaker voor bij golfers.
  • Turtle neck/coll - Onder een jasje of blazer worden deze T-shirts vaak in de broek gestopt - zo kun je de riem goed zien. Zonder riem is het misschien beter om ze uit de broek te laten.
  • Hawai T-shirts — Deze T-shirts en andere meer opvallende T-shirts laat je eigenlijk altijd uit je broek. Doe ze er NIET IN! Niets ziet er meer nerdy uit dan een wild T-shirt dat je dan in je broek stopt.
  • T-shirts — De mening zijn verdeeld over algemene T-shirts. Sommige culturen stoppen ALTIJD het T-shirt in de broek en andere hebben het liever niet. Meestal hngt het af van de rest van je kleding. Heb je er iets over aan, of een mooie riem dan laat stop je het T-shirt vaak in de broek.

Je leest er meer over in dit internationale artikel.

Wel of niet: T-shirt in je broek