Veel mannen kennen het vervelende probleem van een "te kort T-shirt". Het T-shirt kruipt dan op en komt uit je broek. Privé niet zo heel erg. Maar onder je pak is het best ernstig wanneer een te kort T-shirt onder je broek uitkomt om de bovenwereld te bekijken.

Het probleem van een te kort T-shirt
Wie kent het probleem van een blote rug bij het dragen van een T-shirt? De meeste mannen denk ik wel. De oplossing het aanschaffen van een T-shirt met een langere rugzijde (meer stof aan de achterkant). De achterkant is dan ongeveer 4cm tot 10cm langer en dat werkt perfect. Overigens zijn er vele T-shirts die alleen de achterkant langer maken, maar je moet natuurlijk ook de voorkant meenemen.

Te korte T-shirts voor mannen

T-shirts krimp: always!
Never-krimping-tshirts: dat bestaat niet. T-shirts worden gemaakt van katoen. En dit is een natuurproduct. Daardoor is een beetje krimp altijd relevant. De truuk is om net dat beetje stof (waarvan je weet dat je het kwijt raakt) extra te leveren. Lees: we maken het T-shirt net ietsjes langer - omdat we weten dat je een deel ervan toch kwijtraakt aan de krimp. Interessant detail: is dat kleding dat krimpt vaak in de langste richting (langste stof richting) het meeste krimpt. Houdt hier rekening mee om een te kort T-shirt te voorkomen.

Te korte T-shirts zijn nu verledentijd
Met D-T. Want tegenwoordig zijn er genoeg extra lange T-shirts. T-shirts die helemaal getailleerd zijn voor de langere moderne man. En als je dan toch bezig bent zijn er oko nog wel wat andere elementen om te optimaliseren. Zo heeft ShirtsofCotton T-shirts het volgende allemaal verbeterd om te korte T-shirts te voorkomen:

  • Extra lange T-shirts - nooit meer een te kort T-shirt
  • Voorgekrompen (zodat de meeste krimp er al uit is)
  • Met aangepaste rug én voorzijde
  • Aangepast oksels zodat het niet trekt
  • Extra zacht katoen / met extra lange vezel
  • Met een speciale weving die langer goed blijft

Te korte T-shirts horen nu echt tot het verleden. Dus mocht u de diagnose stellen van een te kort T-shirts: dan weten wij wel raad!

T-shirts die nooit meer te kort zijn