Als het koud wordt komt het toch vaker voor dat mannen hun T-shirt in de onderbroek stoppen. Jawel! Het T-shirt in je onderbroek. Het wordt koud buiten. Je kleedt je 's ocntends aan - en dan net voor dat je je broek aantrekt flops! T-shirt in je onderbroek of boxershort.

T-shirts in je onderboek: een mannending

Het schijnt echt een mannen ding te zijn. Sommige mannen zweren erbij! Vaak zijn het ook sporters (en vooral schaatsers) die ook vaker thermo kleding dragen.Het is dan zelfs best normaal om je T-shirt in je onderboek te stoppen.

T-shirt in je onderbroek

Waarom doe je je T-shirt in je onderbroek?

Waarom doen mannen hun T-shirt in de onderbroek? Je kan natuurlijk ook gewoon het T-shirt in je broek stoppen. Het antwoord: het blijkt vaak zo te zijn dat de witte T-shirts toch makkelijker UIT je broek kruipen als je deze in je broek stopt (en niet in je onderbroek). Daarom! is het best slim om dit te doen. Het grote gevaar is wanneer je je onderbroek een beetje laat zien aan de achterkant dat je dan ook een stuk van het T-shirt ziet.

Langere T-shirts als oplossing?

Als nu blijkt dat mannen het T-shirt in de onderbroek stoppen omdat het T-shirt vaak uit de broek kruitp - dan kan een extra lang T-shirt misschien wel een oplossing zijn.