ShirtsofCotton T-shirts is in oktober 2015 verkozen tot ING Starter van de maand. Elke maand kiest de ING Bank een startende ondernemer of onderneming tot “Starter van de Maand”.

Extra zachte T-shirts

Beide heren gaan richting de twee meter en zijn daarom na het merk Sleeve7 een volgende missie gestart: het ontwikkelen van de beste T-shirts voor onder je overhemd.

Compleet re-design

Afgelopen zomer zijn ze begonnen aan een re-design van het bekende witte T-shirt.Door het betrekken van ongeveer twintig klanten en bekenden zijn perfecte T-shirts ontwikkeld. Alle genodigden kregen één één verzoek: neem je allerfijnste T-shirt mee. Tot laat in de avond hebben ze elkaars T-shirts gepast en gediscussieerd over wat een T-shirt perfect maakt. Het resultaat is een lijstje ingrediënten voor het perfecte T-shirt.

Extra lang, licht getailleerd en ze gaan lekker lang mee

Het blijkt dat er niet één perfect T-shirt is, wél een pasvorm die voor de meeste mannen perfect is. De T-shirts zijn extra lang, licht getailleerd en gemaakt van speciaal geselecteerd katoen. Daarnaast zijn de modellen precies afgepast voor onder een overhemd. En ze gaan heel lang mee.

ING starter van de maand

ShirtsofCotton T-shirts in de EU en de VS

Het merk ShirtsofCotton T-shirts is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk en wordt zowel in Europa als in de Verenigde Staten verkocht.

Kwaliteit en crowdlistening

ShirtsofHolland B.V. is een integer bedrijf met een professionele en enthousiaste sfeer, uniek in de branche. Sean Heukels en Mark Boekraad ontwerpen alle kleding persoonlijk en bereiden de collectie voor op basis van “crowdlistening”.

Mark en Sean hebben een voorkeur voor kwaliteitskleding en vertrouwde merken. Maar ze geloven ook in simpele (LEAN) processen en het echt luisteren naar klanten. Crowdlistening is de kunst van het luisteren en het horen. En dit vooral uitermate nauwkeurig doen. Zodat de achterliggende wens of ervaring duidelijk is begrepen.

LBE: Persoonlijk contact

Bij ShirtsofHolland staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. LBE is het devies: Langslopen - Bellen - E-mailen, in die volgorde. Het is vrij ongewoon dat een online winkel nog telefonisch contact met klanten opneemt. Wij ervaren dat mensen dat juist heel erg prettig vinden, kort persoonlijk contact en aandacht voor elkaar.

Een internationaal bedrijf

Bovenstaande waarden zijn de bron voor de creatie van de verschillende merken. ShirtsofHolland B.V. is het moederbedrijf achter de internationale merken ShirtsofCotton T-shirts en Sleeve7 Shirts (mouwlengte 7 overhemden in Nederland) en de oer-Nederlandse merken ShirtsofHolland en HupHollandHip. Ze zijn nationaal online overhemden specialist met overhemden.com en hebben een fysieke ‘Heerenzaak’ in Amsterdam.

ING starter