Ik word toch echt enthousiast van het concept van ShirtsofCotton.com. Bij deze webwinkel koop je namelijk t-shirt’s speciaal voor de langere man: speciale shirts voor lange mannen!

Langste bevolking ter wereld = lange kleding
Aangezien mensen steeds langer worden (Nederland heeft gemiddeld de langste bevolking ter wereld) is het voor lange mannen lastig om goed passende kleding te vinden. Heb je als man ook nog eens een slank of normaal postuur? Dan zitten t-shirts qua breedte goed maar zijn ze vaak veel te kort. XXL t-shirts zijn daarentegen langer - maar veel en veels te wijd. Daarom is het tijd voor shirts voor lange mannen.

shirtjes voor lange mannen

T-shirts die zijn voorgekrompen: voor lange mannen
De collectie van ShirtsofCotton T-shirts bestaat uit verschillende modellen lange t-shirts. De shirts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit met een goede pasvorm. Het mag immers niet zo zijn dat na een paar keer wassen alle extra lengte door krimp is verdwenen.

Enorm geliefd onder lange mannen
Eigenlijk vinden alle mannen langer dan 1.80 meter de T-shirts heerlijk. Net dat beetje extra stof aan de onderkant. En nog voorgekrompen ook. De T-shirts komen daarom niet meer uit je broek. En dat is voor de lange mannen een uitkomst. T-shirts speciaal voor lange mannen dus.

Shirts voor lange mannen

Shirts voor lange mannen
Heerlijke T-shirts speciaal voor lange mannen. Dat is toch een uitkomst? Naast een iets langer T-shirt zijn er bijna 20 elememten waar nog meer aan gesleuteld is. Hoezo een T-shirt kan niet worden verbeterd ....

Extra lange T-shirts voor extra lange mannen