Wist je dat het verkeerde T-shirt onder je overhemd je 5 kg zwaarder doet lijken? En dat het verschil maakt of je een V-hals of ronde hals draagt? ShirtsofCotton heeft dé oplossing!

5 kg zwaarder door het verkeerde ondershirt

Het leven van de man was simpel. Voordat hij in de ochtend naar het kantoor ging gaf hij zijn vrouw een kus en deed hetzelfde als hij om half 6 weer thuis kwam. Intussen stond er een pan met hutspot op het gasfornuis te pruttelen. Nog een ritueel was dat mannen altijd een klassiek hemd onder een overhemd droegen. Totdat iemand op een dag heeft besloten het eerste en tweede knoopje los te laten. Sinds die tijd zijn mannen T- shirts onder het overhemd gaan dragen. Niks mis mee zou je zeggen, maar nu zijn sommige van deze shirts niet zo flaterend. Er steekt een dikke boord onder het overhemd uit of het T- shirt zit niet strak genoeg om het lichaam waardoor je overhemd gaat poffen en je er al snel 5 kg zwaarder uitziet.

ShirtsofCotton

V- hals laat je slanker lijken

Voor deze mensen heeft ShirtofCotton iets bedacht. Een T-shirt met een unieke pasvorm. Zit lekker om je lichaam en een extra stukje stof aan de onderkant, hierdoor blijft je T-shirt altijd lekker in je broek zitten. Ook hebben deze T-shirts 4 verschillende boord varianten. Met een basic ronde hals, voor de mensen die het borsthaar een beetje willen verbergen. En de V- hals die in die verschillende dieptes te krijgen is. Zo kanje zelf bepalen of je je T-shirt niet of wel laat zien onder je overhemd. Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen op onze site www.shirtsofcotton.com

Onze T-shirts zijn ook goed te dragen zonder overhemd.