Het perfecte V-shirt

V-shirts, ook wel V-hals T-shirts genoemd, zijn tegenwoordig steeds vaker een belangrijk onderdeel in de kledinggarderobe van mannen. Was een V-shirt vroeger vaak met name functioneel, gedragen onder een overhemd voor de warmte of het opvangen van transpiratie. Nu is een V-shirt een fashion-item, waarmee mannen een statement maken. Het durven dragen van een T-shirt met een diepe V-hals onder je overhemd, zegt iets over die persoon.

Een V-shirt geeft mannen meer zelfvertrouwen

Vraag maar eens een mannen in je omgeving, of misschien herken je het zelf ook wel. Een V-shirt met een iets diepere V-hals dan je wellicht gewend bent, geeft mannen meer zelfvertrouwen. Het durven tonen van de borst of borsthaar alleen al geeft mannen een groter gevoel van zelfvertrouwen. Eigenlijk hetzelfde als bij de Happy Socks. als je van die vrolijk gekleurde sokken durft te dragen, dan zegt dat iets over je persoonlijkheid. Opvallend hoeveel mensen het opvalt welke sokken je draagt en opvallend ook hoeveel mensen je daar een compliment over maken.

Dat effect krijg je dus ook bij het dragen van V-shirts met een diepere V-hals. Deze T-shirts zijn eigenlijk een statement, veel meer dan zomaar een t-shirt onder je overhemd.

Een V-shirt is een mode-item geworden

We weten inmiddels allemaal dat witte sokken echt niet meer kunnen. Als iets niet sexy is dan is het wel het dragen van witte sokken. Het dragen van witte T-shirts met een ronde hals onder je overhemd komt steeds dichter in de buurt bij het afknap-niveau van de witte sokken. Als iets niet sexy is, dan is het wel een wit T-shirt met zo'n dikke ronde hals. Zowel Elsevier als Esquire hebben een top-10 van mode-missers en het zichtbare witte t-shirt onder een overhemd klimt gestaag...

Dus mannen, wie durft het aan? Wie niet meteen de sprong in het diepe durft te wagen met het Italiaanse extra diepe V-shirt, hebben we ook een medium V-shirt ontwikkeld. Met een V-hals die dieper is dan de basis V en minder diep dan de Italiaanse mannen meestal (durven) te dragen.

Dus als jij wel eens twee knoopjes open hebt van je overhemd, dan is een medium diep V-shirt echt iets voor jou. Echt, je moet het maar eens proberen. Je zal zien dat je er zelf ook zelfverzekerder van wordt en dat het je omgeving echt opvalt dat er iets anders is aan je...

v-shirt onder overhemd