Op zondag 29 december en maandag 30 december heeft de DELA Trophy Volleybal weer plaatsgevonden

en zoals op elk lange mannen evenement, was Mouwlengte7.com erbij!

De dames speelden tegen België en de heren tegen Frankrijk, ter voorbereiding op de laatste WK kwalificatieronde die begin Januari heeft plaatsgevonden. De dames werden daarbij winnaar van de DELA Trophy 2013, de heren jammer genoeg niet.

Desalniettemin was het oranje evenement een groot succes! De enthousiaste sfeer was bij binnenkomst meteen te proeven. Tegenover de stand van Mouwlengte7.com deelden enthousiaste dames Hollandse rood-wit-blauwe vlaggenstempels uit op de wangen van de fans. Daarnaast was het overgrote deel van de fans oranje aangekleed waardoor de tribune overweldigend Oranje kleurde.

DELA Trophy 2013

Mouwlengte7.com werkt samen met de Nederlandse Volleybalbond om de lange volleybalmannen in Nederland te voorzien van stijlvolle en unieke overhemden met Mouwlengte 7. Mouwlengte 7 is een officiële overhemdmaat voor heren die langer zijn dan 1.85m en dus vaak een overhemd nodig hebben met een iets langere mouw en met wat meer stof, zodat het overhemd niet uit de broek kruipt. Mouwlengte7.com stond op de DELA Trophy voor de ingang van de zaal en trok heel wat bekijks! Ook het zusje van Mouwlengte7, ShirtsofCotton.com , was aanwezig. ShirtsofCotton.com biedt op veler verzoek nu ook T-shirts aan die wat langer zijn, zodat ook deze niet uit de broek kruipen!

DELA Trophy 2013 & Mouwlengte7.com DELA Trophy 2013 & Mouwlengte7.com

Ook moederonderneming van Mouwlengte7, namelijk ShirtsofHolland.com was natuurlijk aanwezig om het Oranje gevoel te promoten! ShirtsofHolland.com is dé online winkel waar de beste kwaliteit oranje overhemden aangeboden worden.

ShirtsofHolland.com

Al met al was het een geslaagd weekend, waar de trouwe volleybalsupporter in oranje aanwezig was. We kijken nu al uit naar volgend jaar!