Recent onderzoek van ShirtsofCotton heeft bevestigd wat eerdere onderzoeken (van o.a. Elsevier) ook al aangaven: de Nederlandse vrouw knapt af op witte T-shirts onder een overhemd. Geen beter moment dan het begin van het nieuwe jaar om de Nederlandse man even op weg te helpen in 2014. Naast de stijlvolle Oranje overhemden van ShirtsofHolland en de moderne overhemden met extra lange mouw van Mouwlengte7 is het nu de beurt aan ShirtsofCotton: extra lange T-shirts voor onder je overhemd. Met 3 verschillende dieptes V-hals. Hoeveel knoopjes je ook open hebt van je overhemd, voor elke diepte de juiste V-hals.

Top 3 modemissers in 2014

Uit interviews met Nederlandse vrouwen is gebleken dat er in de top-3 modemissers niet heel veel is veranderd ten opzichte van eerdere jaren. Op 1 staat nog steeds de driekwart broek. Dat kan eigenlijk al jaren niet meer en dus ook niet in 2014. Op 2, redelijk voor de hand staat het dragen van witte sokken. Maar ook het dragen van zogenaamde halve sokjes is volgens een groot aantal vrouwen een modemisser. En op nummer 3 modemisser staat het witte T-shirt dat zichtbaar onder een overhemd wordt gedragen.

Overzicht top 3 modemissers in 2014

  1. De driekwart broek: heren, stop daar mee. Dan liever een lange broek, maar driekwart kan echt niet meer.
  2. Witte sokken: wit kan niet meer. Draag dan gekleurde, vrolijke sokken (HappySocks). En van die halve sokjes, die zijn nog steeds te vaak zichtbaar. Dus of vrolijke gekleurde sokken of geen sokken is de tip.
  3. Witte T-shirts zichtbaar onder een overhemd. Te vaak is de brede, ronde hals nog zichtbaar. Draag een V-hals T-shirt of geen T-shirt.
modemisser 2014: zichtbaar wit Tshirt onder overhemd

Het witte T-shirt mag dus niet meer zichtbaar zijn

En dat komt goed uit. Onze ambitie is namelijk om de Nederlandse man net iets bewuster te maken van wat wel en wat niet meer kan. Om de Nederlandse man net wat stijlvoller en verzorgder er uit te laten zien, qua kleding. Dat doen we dus met stijlvolle Oranje overhemden (waarom er altijd verkleed en 'goedkoop' uit zien?), met overhemden met extra lange mouw (te korte manchetten zien we ook nog steeds te vaak) en nu dus ook met extra lange T-shirts voor onder je overhemd.

extra lang tshirt voor onder overhemd