Lange mannen hebben een hoger IQ

Nooit op je tenen hoeven staan, altijd met gemak bij de bovenste plank van het keukenkastje kunnen, langer leven, meer geld verdienen, tijdens een potje volleybal ben je zwaar in het voordeel en je kan er stijlvol uitzien in een overhemd van Mouwlengte7.com.… dat kan alleen maar als je lang bent!

Lange mensen verdienen meer dan gemiddeld

Lange mannen en vrouwen hebben meestal een hogere functie qua werkzaamheden dan kleinere mensen blijkt uit onderzoek. Vroeger dacht men dat lange mensen meer zelfvertrouwen hadden omdat mensen letterlijk tegen hen opkeken. Het begon al bij de jonge scholier. Lange scholieren zouden populair in de sport zijn en interessanter voor de meisjes. Hierdoor zouden ze meer zelfvertrouwen hebben en werden ze positief gediscrimineerd. Men dacht dat dit de basis was voor hun toekomstige, glansrijke carrière. Maar niets is minder waar… Lange mensen zijn kortweg slimmer dan korte mensen! De verklaring hiervan.… geen idee. Lange tieners scoren significant beter op cognitieve testen dan hun kleinere soortgenoten.

Rijk worden is genetisch bepaald

In de quote 500 is 58% van de rijkelui langer dan 1,83m. De gemiddelde lengte van de laatste Amerikaanse presidenten is 1,86m. Nederlanders zijn het langste volk ter wereld met de gemiddelde man van 1,84m en de vrouw van 1,70m. Kun je nagaan hoe succesvol wij als kikkerlandje zijn. We steken letterlijk met kop en schouders boven de rest uit.

Er ook succesvol uitzien als lange man?

Op zoek naar een T-shirt of overhemd dat lang genoeg is voor je bovenlijf? Dat lossen we op bij ShirtsofCotton.com en Mouwlengte7.com. De T-shirts zijn extra lang zodat ze niet uit je broek kruipen. Hetzelfde geldt voor de overhemden. Bovendien hebben de overhemden ook langere mouwen, zodat je ze mooi onder je pak uitkomen. Een overhemd gemaakt voor en door lange mannen.