Koop en vind in 3 stappen de beste T-shirts met V-hals. Het lijkt een uitdaging, maar eigenlijk is het vrij eenvoudig.Het V-hals T-shirt is een kledingstuk dat elke zichzelf respecterende, modebewuste man in de kast dient te hebben. Maar zoals met alle mode items, maak de verkeerde keus en je hele look is naar de maan. Een slechte pasvorm, een T-shirt dat onder je overhemd uit steekt, de verkeerde kleur; allemaal valkuilen in de zoektocht naar het perfecte T-shirt. Wij geven je een handige gids om in 3 stappen de beste T-shirts met V-hals te vinden.

koop-in-3-stappen-de-beste-vhals-tshirts

Stap 1: prijs versus de kwaliteit; lage prijs, kwaliteit, of allebei?

V-hals T-shirts zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Maar hoe kies je nu het beste t-shirt? Waar moet je op letten? En wat mag een goed V-hals T-shirt eigenlijk kosten? Er zijn heel veel verschillen in kwaliteit en prijs. Je kunt T-shirts kopen in de aanbiedingen, drie voor een tientje. Of meer dan tachtig euro uitgeven voor een enkel exemplaar. Maar wat is nou de beste keuze?Ga voor de beste prijs-kwaliteit. Dat lijkt een dooddoener. Vaak geldt bij het kopen van witte V-hals shirts dat goedkoop meestal duurkoop is. Om te beginnen is het niet aan te raden om de meerdere-per-pak, goedkope aanbiedingen te kopen. Deze aanbiedingen kom je vaak tegen, bijvoorbeeld die van Fruit of the Loom. Helaas betreffen dit vaak T-shirts van slechte kwaliteit, met een afschuwelijke pasvorm en meestal houden ze het niet langer uit dan een paar maanden. Vaak gemaakt van one-ply katoen, dus van een enkele katoendraad. Meestal van 100% katoen en niet getailleerd. Na een paar keer wassen is de kans groots dat de t-shirts gekrompen zijn en dat de naden gedraaid zijn waardoor er nauwelijks meer pasvorm in zit.

Het is aan de andere kant ook absoluut niet nodig om hele dure T-shirts te kopen. Los van de prijs, je wilt gewoon dat een wit T-shirt mooi in pasvorm blijft, niet of nauwelijks krimpt en lekker zacht blijft. Koop dan altijd T-shirts die gemaakt zijn van two-ply katoen. Two-ply betekent dat er twee katoendraden tot 1 streng zijn gevlochten. Dat zorgt er voor dat het shirt mooi in pasvorm blijft.

Waar je ook op moet letten is de pasvorm. Tegenwoordig zijn er volop shirts te vinden die licht getailleerd zijn. Deze zogenaamde Slim Fit T-shirts zorgen ervoor dat het shirt mooi om je lichaam vormt. Vaak zijn deze Slim Fit shirts voorzien van een beetje elastaan, waardoor het shirt van lichte stretch. Dit komt de pasvorm ten goede.

Stap 2: De stad in of toch online een t-shirt kopen?

De meeste mannen hebben een uitgesproken hekel aan winkelen. Zelfs als ze niet door hun vrouwelijke metgezel winkel in en winkel uit gesleept worden, blijft winkelen vaak een onaangename bezigheid. Om het beste T-shirt te vinden zul je uiteindelijk alsnog door eindeloze mensenmassa's moeten waden, je zult de benauwde pashokjes moeten trotseren en natuurlijk zal elke winkelmedewerker in jou een perfect doelwit zien om allerlei kledingstukken aan te prijzen. En dit alles terwijl je gewoon een T-shirt wilt kopen…

Online shoppen is de meest gemakkelijk optie, en overigens ook de meest prijsbewuste. Sinds het internet is het leven van de winkelende man een stuk makkelijker geworden. Vanuit je luie stoel met een biertje erbij lekker surfen; alle informatie over de T-shirts overzichtelijk vermeld op de website; prijzen die stukken lager zijn dan in de winkel; en je kunt op je gemak het shirt passen en eventueel weer omruilen.

koop-in-3-stappen-de-beste-vhals-tshirts

Bekijk hier alle V-hals shirts!

Stap 3: bepaal het juiste v-hals T-shirt

Op Google shopping of gewoon via de zoekmachine van Google is het vrij eenvoudig om online T-shirts te kopen. Als je op zoek bent naar extra lange V-hals T-shirts die niet uit je broek kruipen, kan je deze zoekwoorden ingeven. Klik vervolgens op het product (in Google Shopping) of op de website die in de zoekresultaten verschijnen.

Bepaal je maat

Als je online een V-hals shirt gaat kopen, kan je natuurlijk niet eerst even passen. Het is daarom belangrijk om te weten wat je maat is. Kijk in je kledingkast naar de maat van je favoriete witte t-shirt. Of bekijk de maattabellen en advies op de website. Bedenk goed hoe je het T-shirt gaat dragen, een t-shirt voor onder een overhemd heeft iet wat andere eisen dan een T-shirt die je zonder overhemd draagt. Qua materiaal kun je het beste voor katoen kiezen. Katoenen T-shirts zijn zacht, ademen goed en behouden hun vorm. T-shirts met een mix van katoen en elastaan zorgen voor een pasvorm die lekker om je lichaam zit. Het elastaan zorgt voor een lichte stretch en vormt zich dus makkelijk om je lichaam.

Bepaal de soort V-hals

De diepte van de V-hals is afhankelijk van of je het shirt als bovenshirt draagt of als ondershirt. Als je een extra diepe V-hals kiest, dan is het shirt niet zichtbaar onder een overhemd. Bij een onzichtbaar T-shirt zie je dus niet de contouren van het shirt onder je overhemd. Maar een ronde hals of een normale V-hals kan je ook prima onder een overhemd dragen. Als je het T-shirt echt als bovenshirt draagt, dan is het tegenwoordig ook in de mode om een medium diepe V-hals te dragen. D hals is dieper dan een basic V, maar minder diep dan de extra diepe, Italiaanse, V-hals.

Bepaal de lengte van het shirt

Een ander belangrijk aspect bij het kiezen van het juiste shirt, is de lengte. Je wilt namelijk niet dat het t-shirt te kort is en daardoor uit je broek kruipt. Tegenwoordig zijn er extra lange t-shirts verkrijgbaar.

Dus, volg de stappen plan en vind het beste T-shirts met V-hals.Makkelijker kan het toch niet?