Echt kwalitatieve grote maten T-shirts zijn niet makkelijk verkrijgbaar. En als je ze een eenmaal gevonden (denkt) te hebben dan wissel je niet zo snel meer. Mannen die grote maten dragen hebben vaak de moeite om het juiste T-shirt te vinden. Bij ShirtsofCotton T-shirts hebben ze een ruim assortiment aan grote maten T-shirts. Met een ronde hals en V-hals.

Grote maten T-shirts

De grote maten T-shirts zijn speciaal gemaakt voor grote mannen - speciaal in de maten 3XL en 4XL. De maatverdeling is aangepast na feedback van onze klanten. Maar een grote maat T-shirts wil niet zeggen dat het altijd de perfecte pasvorm biedt voor mannen die grote maten T-shirts dragen.

Donker of licht gekleurd T-shirt?

Over het algemeen is het bekend dat donkere T-shirts op het oog een afslankend effect hebben. Dit geldt met name met de zwarte, donkerblauwe en alle andere donkere overhemden. Lichte kleuren daarentegen accentueren je postuur, waardoor je lichaam meer opvalt.

Gekleurde T-shirts vaak wat steviger

De stof van Gekleurde grote maten T-shirts is soms ietsje zwaarder. Dit komt door de verf in de stof die ook wat gewicht meebrengt.

Kies je eigen look: een T-shirts proberen?

Uiteindelijk moet je zelf ontdekken welke grote maten T-shirts de perfecte pasvorm bieden voor je lichaam. Kijk in de webwinkel van ShirtsofCotton T-shirts. Ontdek de verschillende modellen grote maten T-shirts. En bij vragen mag je ons altijd benaderen.

Grote maten T-shirts 3XL en 4XL

Dit artikel is het eerst gepubliceerd op ShirtsofCotton.