Wie draagt een grijs T-shirt? De kleur grijs is tegenwoordig steeds populairder. Een heerlijke kleur die ontzettend goed past bij eigenlijk alle andere kledingstukken.

Grijze T-shirts als fashion statement

Waarom al dat wit? Er zijn tegenwoordig steeds meer modieuze mannen die kiezen voor een heerlijk grijs T-shirt.Je draagt het met een mooie v-hals onder een donker overhemd - of je draagt het met een jasje, of gewoon zonder alles om de nadruk op je mooie T-shirt te leggen. Een grijs T-shirt kan soms echt een verademing zijn tussen al dat wit.

Een mooi grijs t-shirt onder een jasje

Grijze T-shirts met v-hals

Grijze T-shirt met een v-hals zien er vaak goed en ontwikkeld uit. Door de effen kleur is de kleding om/over je lichaam één geheel en sluit goed aan. We raden je trouwens wel aan om een wat meer getailleerde versie te nemen met een redelijke v-hals. Slim!

Onder een jasje?

Denk aan Steve Gates: black turtle neck. Wat erg mooi staat is een strak grijs T-shirt onder een colbert of jasje. De colbert krijgt de aandacht die het verdient. En de T-shirts zijn voor de oplettende tegenpartij.Een grijs T-shirt onder een mooi contrasterend jasje kan er echt mooi uitzien.

Mark van Facebook draagt altijd! grijs

Maar weinigen weten dat Mark Zuckerberg (de baas van Facebook) iedere, iedere dag een grijs T-shirt draagt. Hij is er aan verknocht. Na lang wikken en wegen heeft hij ééns soort T-shirt gekozen en dat draagt hij dan ook iedere, iedere dag (volgens eigen zeggen wel iedere dag een schone).

Mark draag iedere dag een grijs T-shirt