Waar vroeger met name witte tshirts de standaard waren om onder je overhemd te dragen, zie je tegenwoordig dat een grijs t-shirt met een v-hals steeds populairder wordt. Dat komt met name doordat het t-shirt steeds minder als een basic wordt gezien, maar steeds vaker als belangrijk onderdeel van de gehele kleding-outfit. Daardoor geven steeds meer mannen er de voorkeur aan om een zogenaamd onzichtbaar t-shirt te dragen. Uit onderzoek is gebleken dat een grijs t-shirt het meeste lijkt op onze huidsklaar en daardoor minder afsteekt en minder zichtbaar is onder een overhemd. Ook is het zo dat t-shirts een steeds diepere v-hals krijgen. Dus als je kiest voor een grijs t-shirt met een diepe v-hals dan is het t-shirt het minst zichtbaar.

grijs tshirt met v hals

50 tinten grijs

50 tinten grijs is natuurlijk een mateloos populair boek, maar als we het hebben over de kleur grijs voor een t shirt dan is ook zeker zo dat er wel 50 tinten of kleuren grijs zijn. Dus wat is dan de beste kleur grijs voor een v-hals t-shirt? Wij geloven heel erg in crowdlistening, echt luisteren naar je klanten om zo het beste product te ontwikkelen. Dus ook bij het ontwerpen van onze grijze t-shirts met v-hals hebben we vele kleuren grijs de revue laten passeren. We hebben uiteindelijk gekozen voor die kleur grijs die bij het overgrote deel van de mannen en het mooiste stond en waarbij de contouren het minst zichtbaar waren bij een licht of wit overhemd. Niet helemaal, maar vrijwel onzichtbaar dus onder een overhemd zijn onze grijze t-shirts met v-hals.

Bekijk hier alle V-hals shirts!

Verschillende soorten V-hals t-shirts

Op verzoek van onze klanten hebben we ook verschillende dieptes V-hals ontwikkeld voor onze t-shirts. Zo is er de standaard V-hals, zeg maar de basis V. Als je 1 knoopje van je overhemd open hebt, het bovenste knoopje, dan is dit t-shirt net niet zichtbaar. Het komt ook vaak voor dat je bijvoorbeeld op je werk een stropdas draagt, maar als je klaar bent met werken je liever twee knoopjes open doet van je overhemd. Of zeker als je niet hoeft te werken, dan is de kans dat je meer casual je overhemd draagt groter. Speciaal daarvoor hebben we een zogenaamde medium V-hals ontworpen. Dit t-shirt met medium V is niet zichtbaar als je twee knoopjes van je overhemd open hebt.

En als je helemaal de Italian style aanhangt, dan hebben we zelfs nog een hele diepe V-hals gemaakt. Die is niet eens zichtbaar als je 3 knoopjes open hebt staan. Met name in de zomer komt dat natuurlijk wel eens voor. Maar ook steeds vaker zien we V-hals t-shirts die onder een blazer of colbert gedragen worden.

Dus als je een mooi grijs overhemd in je kast hebt hangen of je wilt niet dat de contour van het t shirt onzichtbaar zijn onder een licht overhemd, dan zijn grijze t-shirts met V-hals zeker een optie!