Het V-hals T-shirt: met name de Nederlandse man blijkt er graag in rond te lopen. Een shirt met een diepe v-hals kan tegenwoordig heel stijlvol zijn, bijvoorbeeld met een leuk jasje en een wat strakkere broek. Men draagt het v-hals shirt tegenwoordig niet alleen maar onder een trui of overhemd, het wordt vaak ook gewoon gedragen als een normaal shirt. Dat gebeurt vooral in de zomer, omdat het in de winter natuurlijk een beetje koud is voor zo een laag shirtje met een open en blote borst.

Diepe V-hals T-shirts

Hoe diep mag een mannen V-hals eigenlijk zijn? Betreft het een zakelijke outfit dan hoogstens twee centimeter lager dan de V-hals shirts die je normaal onder je overhemden en colberts draagt. In je vrije tijd kun je het natuurlijk zo bont maken als je wilt. Maar het beste advies is om de V-hals te laten stoppen net onder je borst. Hierbij nog twee tips voor het dragen van een V-hals T-shirt.

Tip 1: Wil je je mannelijkheid niet te veel aantasten? kies dan voor een niet al te wijde V-hals.
Tip 2: Als je erg veel borsthaar hebt, is het niet altijd aan te raden om een V-hals te dragen (Dit wordt niet door alle vrouwen even aantrekkelijk gevonden).

Diepe V-hals T-shirts Mannen

Kleding maakt de man

Bij mannen gaat het bij kleding vaak om de details: opvallende, gekleurde sokken en een mooi diep gesneden V-hals wit T-shirt onder het overhemd. Zorg daarom dus ook goed dat je niet zomaar een V-hals T-shirt aanschaft, er zit namelijk veel verschil in kwaliteit. Het beste is om een goed V-hals T-shirt aan te schaffen. Vaak betaal je dan iets meer voor een shirt maar het shirt gaat vaak wel een stuk langer mee. Het is namelijk ook zo, dat goedkope T-shirts in het algemeen, minder goed zijn afgewerkt. Een T-shirt lijkt op het eerste gezicht goed en mooi, maar na één keer dragen ga je al merken dat het shirt niet lekker zit. Bijvoorbeeld als het shirt de hele tijd omhoog kruipt bij je rug, dat is natuurlijk vreselijk irritant!

Bekijk hier alle V-hals shirts!

V-hals T-shirts combinatie

Een V-hals kun je ideaal combineren met casual jeans en een blazer. Een T-shirt met V-hals is een 'Wardrobe Essential', geschikt voor iedere gelegenheid (afhankelijk van hoe diep de V-hals is)! Mannen dragen vaak een T-shirt onder hun overhemd, als je dan een normaal T-shirt draagt met een ronde boord is dat meestal zichtbaar en dat komt niet altijd even netjes over. Tegenwoordig heb je speciale diepe V-hals T-shirts voor onder het overhemd, daar heb je ook flinke kwaliteits verschillen in. Dus let goed op bij het kopen van een ondershirt!

V-hals T-shirts onder Blazer