Misschien wel het meest favoriete witte Tshirt van Nederland. Als we onze fans mogen geloven dan zijn de tshirts van ShirtsofCotton dat zeker. Dat kan ook bij niet anders, want zij zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de witte shirts. Wij geloven in Crowdlistening. Echt luisteren naar klanten en goed willen begrijpen waar ze behoefte aan hebben. Het ontwerp van de witte shirts is dan ook tot stand gekomen door de verzamelde eigenschappen en kenmerken van favoriete shirts van onze klanten. Want met 10 ontblote mannen hebben we het misschien wel het meest favoriete witte Tshirt van Nederland ontwikkeld.

Wat maakt een wit tshirt perfect?

  1. ze zijn extra lang en kruipen dus niet uit je broek
  2. ze zitten niet te strak maar ook niet te wijd, licht getailleerd dus
  3. de stof is lekker zacht
  4. ze blijven lang goed (lubberen niet), we gebruiken dus een extra lange katoenvezel
  5. de shirts zijn voorgewassen en voorgekrompen zodat ze niet meer krimpen
  6. ze zijn goedkoper dan de concurrentie

Naast deze eigenschappen, geloven we heel erg in persoonlijke service. Want het online kopen van witte tshirts is nog niet voor iedere man een vanzelfsprekendheid. Hoe zit het met de verzendkosten, mag ik wel ruilen en krijg ik mijn geld wel terug? Bij ons is ruilen of geld terug krijgen geen enkel probleem.

Zwarte en Grijze Tshirts

Vaak kregen we van onze klanten de vraag of we de tshirts ook in andere kleuren konden maken. Maar welke kleuren tshirts zouden dat dan moeten zijn? Deze vraag hebben we natuurlijk ook aan onze klanten gesteld en grijs en zwart waren het meest gevraagd. Naast de extra lange witte tshirts hebben we dus ook zwarte tshirts en grijze tshirts gemaakt. En natuurlijk zijn deze shirts ook licht getailleerd, extra lang, lubberen niet en kruipen niet uit je broek.

witte tshirts die niet uit je broek kruipen