Fashioncheque is gestart in 2008 en 1 van de grootste modecadeaukaarten van Nederland. Fashioncheque is de eerste en enige branche-brede mode cadeaukaart en te koop bij meer dan 8.500 verkooppunten, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Coop, Spar, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland.

De Fashioncheque voor herenkleding
Herenkleding is overal te vinden. De kleding van mannen voortaan gezien worden. De kleding voor de begint meer variatie te vertonen. De mannenmode is casual en vrij sportief. Het colbertjasje is korter en getailleerd, het is ook belangrijk dat je hem goed combineert. Gebruik de fashioncheque voor een mooie kado voor jezelf: herenkleding of een mooi overhemd.

Herenkleding fashioncheque voor mannen

De Fashioncheque voor overhemden
Kies met de Fashioncheque uit duizenden overhemden van 100-en Nederlandse en Internationale overhemden en shirtmerken. Kies een heerlijk getailleerd overhemd - of een mooi poloshirts ddat bij je past. Overhemden sieren de man. Kies een mooi twill overhemd of een overhemd met een fijne poplin weving.

De Fashioncheque voor T-shirts
Kies met de Fashioncheque uit honderden T-shirts voor heren. Van ondershirts tot normale T-shirts die lekker om je lijf zitten.

Overhemden fashioncheque

De Fashioncheque inwisselen
Men heeft duizenden winkels waar je de Fashioncheque kan inwisselen. De Fashioncheque voer je in tijdens het afrekenen.

De Fashioncheque is in verschillende bedragen verkrijgbaar. Zo kan je altijd de waarde van je cadeau bepalen. Om je cadeau een extra leuk kleurtje te geven kan je kiezen uit verschillende thema-verpakkingen.