Waarom zijn er nauwelijks extra lange witte t-shirts te koop? Dat is nu over in ieder geval, wij hebben het perfecte extra lange t-shirt laten maken. Nederlanders zijn nog steeds het langste volk ter wereld. Maar in de kledingwinkels lijkt het wel of er nauwelijks rekening mee wordt gehouden.

Extra lange t-shirts - waar kan ik die online kopen?

Wil je je extra lange witte t-shirts online kopen? Bij ShirtsofCotton.com vind je een ruim assortiment extra lange witte t-shirts, met ronde hals maar ook met 3 dieptes v-hals t-shirts.

In de meeste kledingwinkels in Nederland kan je wel witte t-shirts kopen, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over. En extra lange witte t-shirts zijn echt nauwelijks verkrijgbaar. Maar iedereen herkent dat toch, dat je t-shirt na een paar keer wassen en drogen elke keer uit je broek kruipt? En we zijn het langste volk ter wereld. Waarom kan je extra lange t-shirts dan niet overal kopen?

Dat moet anders dachten we. Want bij mouwlengte7.com (extra lange overhemden met extra lange mouw) kregen we veel vragen of we ook niet extra lange t-shirts konden leveren. En dus zijn we zelf het perfecte extra lange witte t-shirt gaan ontwikkelen. Niet met een ingewikkelde maattabel, maar het feit dat t-shirts altijd wat krimpen hebben we verwerkt in de lengte. Dus heb je altijd een maat XL, dan is dat nu ook het geval.

extra lange t-shirts